Hvor ofte kontrollerer Medicare handicap efter alder 52?

09/12/2012 by admin

Voksne, der er totalt handicappet og ikke kan gøre slags arbejde, de gjorde før deres handicap kan være berettiget til Social Security handicap forsikring og/eller supplerende sikkerhed indkomst. SSDI er et program, føderale regering og SSI er en fælles stat/føderale program.

SSDI

Social Security handicap forsikring giver fordele kun for dem helt uarbejdsdygtig. Det dækker handicap, der forventes at vare mindst et år til permanent. SSDI dækker såret arbejdstagere, enker eller enkemænd en skadet arbejdstagers eller handicappede voksne børn.

Det tager omkring fire til seks måneder fra det tidspunkt, du først gælde indtil du får en bestemmelse. Indgivelse af en appel vil normalt tage mellem tre til fem yderligere måneder. Den sidste appel for en særlig dommer kan tage 9 til 12 måneder eller mere. Mange er nægtet fordele efter anmodning og klage. Den anden appel før en dommer har en højere accept. Hvis den godkendes, bliver fordele med tilbagevirkende kraft til datoen for ansøgningen.

Medicare fordel

Hvis du kvalificerer dig til SSDI, skal du vente 24 måneder før du begynder at få Medicare fordele. Indlæggelse, del A, er automatisk. Læge og andre tjenester, delB, er valgfri og skal du ansøge om det.

SSI

Supplerende sikkerhed indkomst er beregnet til folk med lave indkomster. Priser og længden af tid til godkendelse varierer efter stat. Men reglerne for fastlæggelsen handicap er ensartet i hele USA.

Vedvarende handicap anmeldelse

Social Security Administration er påkrævet ved lov til at udføre vedvarende handicap anmeldelser. Hvis din evne status forventes at forbedre, SSA vil planlægge en anmeldelse engang mellem 6 og 30 måneder. Hvis det er blevet fastslået, at dit handicap ikke kan være permanent, planlægge SSA almindeligvis en anmeldelse om hvert tredje år. For handicap betragtes som permanente, er anmeldelser planlagt hver fem til syv år.

Anmeldelser

En medicinsk gennemgang og en check på indkomst, ressourcer og boform er de to typer af anmeldelser normalt gjort. Anmeldelser vil blive udført af mail, telefon eller personligt. SSA tillader normalt 30 dage til at svare med de anmodede oplysninger og dokumenter. Blandt dokumenterne, der kræves, hvis det er relevant, vil være løn stubbe; selvangivelser; kontoudtog; bevis af andre indtægter, såsom worker's kompensation; og husholdningernes indtægter for leje og forsyningsselskaber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com