Plejehjem Misrøgt oplysninger

08/19/2012 by admin

Patienter i et anlæg, der er beregnet til at pleje for ældre og uarbejdsdygtige kan blive ofre for plejehjem omsorgssvigt. Disse personer kan lider af demens, hukommelsestab eller andre bivirkninger af fremskreden alder eller sygdom. Deres manglende evne til at bringe deres behov for pårørende og til betænkningen omsorgssvigt at kære kan resultere i en mangel på pleje.

Typer

Der er forskellige former for omsorgssvigt, der kan opstå på plejehjem. For eksempel beboerne kan ikke forkyndes deres måltider på tid eller gives tilstrækkelige mængder af vand eller andre væsker til at drikke. En omstilling, der er efterladende kan ikke besvare opkald i tide eller hjælpe beboeren på toilettet efter behov. Beboerne modtager muligvis ikke de korrekte doser af medicin eller kan gives overdreven sedativer som et kemisk middel til tilbageholdenhed.

Advarselstegn

Familiemedlemmer, der har en elsket på et plejehjem kan holde øje med tegn på Plejehjemmet omsorgssvigt. Selv beboere, der ikke er i stand til at tale og kan ikke rapportere omsorgssvigt kan udvise tegn, de er ved at blive forsømt. Hud udslæt, blå mærker og andre blodudtrædninger, der skyldes overdreven falls er tegn på, at beboeren ikke får ordentlig pleje. Vægttab og dehydrering er også signaler at yderligere undersøgelser er nødvendige.

Tryksår

En seng sår, også kendt som et pres ondt, er resultatet af liggende i samme position i en lang periode. Huden er komprimeret mellem den underliggende knogle og overfladen af sengen, forårsager smerte og en rå bud område. Hvis bed ondt ikke behandles, kan det føre til koldbrand.

Retssager

På grund af den manglende evne til ofrene til at vidne på egne vegne, kan det være vanskeligt at gøre en sag for plejehjem omsorgssvigt. En anden komplikation er, at mange ofre har ingen familie at undersøge deres situation eller forfølge krav for dem. Det er dog muligt, at held sagsøge et plejehjem for omsorgssvigt med den korrekte mængde af omhyggelige dokumentation.

Overvejelser

Den enestående grad af svaghed i befolkningen i plejehjem er det vigtigt at sikre, at beboerne får ordentlig pleje. Regering kontrol kan sikre at plejehjem bevares i sanitære forhold, men familie og venner af beboere skal overvåge deres individuelle pleje til at forhindre plejehjem omsorgssvigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com