Hvad er farerne ved tredje hånd røg i et hus?

09/28/2012 by admin

Hvad er farerne ved tredje hånd røg i et hus?

De fleste mennesker kender første hånd røg, eller røg, du inhalerer mens ryge en cigaret, og anden hånd røg eller røg, du inhalerer fra en anden persons cigaret, men først for nylig har undersøgelser vist farerne ved tredje hånd røg. Tredje hånd røg er røg, der dvæler i gardiner, tæpper, tekstiler og andre overflader lang tid efter cigaretten er ude.

Rest

Når du ryger en cigaret, efterlade dampe fra cigaretten et restprodukt. The New York Times fandt kemikalier butan, hydrogencyanid, toluen, arsen, bly, carbonmonoxid og polonium-210 blandt andre til at være i denne rest. Elleve af de kemikalier, der findes i resten af cigaretrøg er stærkt kræftfremkaldende.

TSNAs

Ifølge en undersøgelse i Businessweek blander rester fra tobaksrøg med indendørs forureningskilder til at danne tobak-specifikke nitrosaminer, som er stærkt kræftfremkaldende. Dette er ud over de andre forbindelser efterladt i tobaksrøg rester.

Fare for børn og spædbørn

Rygere mener at gå udenfor til at praktisere deres vane skåner deres kære ved ikke at ryge i nærheden af dem. Fordi røg får absorberet af overflader, selv efter cigaretten er ud, kan andre stadig være i fare. Børn og spædbørn, der kan kravle rundt på tæpper, er mere tilbøjelige til at indånde støvpartikler af rester eller blive udsat for det ved hudkontakt. Rester kan irritere din barn eller en anden persons hud og slimhinder. Det kan endda fremme eller forværre astma.

Langsigtet eksponering

Ifølge Hugo Destaillats, "Resterende niveauer af nikotin kan bygge over tid efter flere rygning cyklusser, og vi ved, at gennem processen med aldrende, tredje hånd røg kan være mere giftige over tid." Så ikke alene kan tredje hånd røg være at skade dig og dine kære nu, men det kan ophobe sig til skadelige langsigtet eksponering


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com