Fødevarer, der naturligt Detox

05/16/2012 by admin

Der er flere måder at befri kroppen af toksiner ved hjælp af kosttilskud og andre diuretika. Men mange naturlige antioxidant-rige fødevarer eksisterer der har den samme virkning. De leverer din krop med vitale næringsstoffer og vitaminer mens også udskylning uønskede kemikalier, der er allerede til stede. De er nemme at finde og kan hjælpe dig med at leve et sundere liv.

Grøntsager

Om flydende eller spises rå, grøntsager som asparges, gulerødder, løg og rødbeder er ikke kun rige på vitaminer og næringsstoffer, men de er også fuld af naturligt forekommende svovl. Leveren bruger dette svovl for at filtrere skadelige kemikalier. Broccoli spirer og hvidløg pærer især er høj i antioxidanter og hjælpe leveren producerer naturlige afgiftning agenter.

Frugter

Alle frugter er nyttige, når detoxing, da de er overvejende væske-baseret og er let fordøjeligt. Citrusfrugter som limes, appelsiner og citroner levere naturlige enzymer, der bistår mave-tarmkanalen og leveren. De er fulde af vitamin C, som faktisk kan omdanne toksiner i mindre skadelige materialer, der er lettere at fordøje.

Grøn te

Grøn te kan hjælpe vaske væk skadelige giftstoffer. Det er fyldt med antioxidanter, især en særlig form, kendt som katekiner. Katekiner er en underklasse af antioxidant forbindelser, at øge leverfunktion og endda fremme vægttab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com