Hvordan du får handicap for Depression i Massachusetts

04/30/2012 by admin

Hvordan du får handicap for Depression i Massachusetts

Handicap kan ske for enhver på når som helst og kan kræve, at rehabilitering og manglende evne til at arbejde i længere tid eller permanent. Social Security invalideforsikring yder finansiel bistand til personer med et handicap. Svækkelse som depression kan kvalificere sig til invalideforsikring i Massachusetts. Trinene nedenfor skitsere processen for ansøgning.

Instruktioner

• Gælder for Social Security invalideforsikring, så snart du er diagnosticeret med depression. Du vil blive bedt om at give en detaljeret forklaring på din tilstand og hvordan det påvirker din evne til at arbejde. Ansøgningen om er rapporten handicap påkrævet. Rapporten kan findes på socialsecurity.gov/disabilityreport.

• Indsamle alle de nødvendige dokumenter skal fremsendes med ansøgningen og handicap-betænkningen. Du vil blive bedt om at oplyse dit CPR-nummer, fødselsattest, nuværende læge og anlæg oplysninger, aktuelle medicin navne, lægejournaler, seneste beskæftigelse dato og en kopi af din seneste W-2.

• Mail din ansøgning til den adresse, eller ved at kontakte socialsikringskontor af Massachusetts på 1-800-772-1213 yderligere behandling oplysninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com