Behandling for panikangst med ergoterapi

04/20/2012 by admin

Dem, der lider af panikangst er udsat for hyppige panikanfald. Personen kan tro, at der er noget fysisk galt med dem indtil de får den rigtige diagnose af panikangst (PD). Venstre ubehandlet, kan PD føre til depression og agorafobi. Ergoterapi kan hjælpe den person lider af PD overvinde deres lidelse, så de kan komme tilbage til arbejde og være i stand til at fungere på egen hånd.

Diagnose

Det første skridt til at få behandling for panikangst modtager den korrekte diagnose. I modsætning til generel angst, hvor angst er altid til stede, vil dem med PD opleve en pludselig intens symptomdebut i form af et panikanfald. Panik angreb er karakteriseret ved smerter i brystet, prikkende fornemmelse i fingre, svedtendens, åndenød, hyperventilation, svimmelhed og en række andre vage og tilsyneladende alvorlige symptomer, der er forårsaget af ekstreme angst og stress.

Forståelse PD

Det første skridt efter diagnosticering er at få den person, der lider af panikangst til at forstå, at deres symptomer er psykologiske og ikke fysisk. Mennesker lider af PD er ofte overbevist om, at de er ved at dø, når i virkeligheden de i nogen fysisk fare. Når patienten er begyndt at indse, at de er i nogen reel fare, den frygt, der er knyttet til panikanfald vil mindske og vil derfor blive håndterbare.

At identificere udløsere

En anden vigtig del af ergoterapi er at lære hvilke specifikke begivenheder udløse disse panikanfald. Visse situationer og begivenheder kan udløse panikanfald. Ergoterapeut agter ikke for deres patienten til at undgå disse situationer, men i stedet hjælper dem til at være forberedt på dem. Når patienten er klar over, hvilke situationer forårsager dem til at have panikanfald, kan de bruge teknikker lært fra terapeuten at bevare roen og undgå, at et nyt angreb.

Teknikker

Der er to værktøjer, der anvendes af terapeuter at hjælpe med behandling af panikangst: eksponering teknikker og afspændingsøvelser. Først udsætter person til hvad de frygter langsomt for at hjælpe dem med at overvinde den. For eksempel kan en person, der er bange for, at deres panikanfald vil dræbe dem har en panik angreb tilskyndet til at vise dem, der er intet at frygte. Afspændingsøvelser kan bruges af patienten til at hjælpe dem med at bevare roen, når de tror de kommer til at have et panikanfald.

Når terapi mislykkes

I de fleste tilfælde kan PD behandles uden brug af medicin. I svære tilfælde, men er der forskellige typer af medicin, der kan bidrage til at fjerne panikanfald for at tillade personen at fungere normalt. Antidepressiva er ofte anvendes til behandling af panikangst. Antidepressiva ikke kun stoppe panikanfald opstår, men de også hjælp til behandling af depression, der engang kan ledsage panikangst.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com