Hvordan man får god Dental Care hvis uforsikrede

05/18/2012 by admin

Hvordan man får god Dental Care hvis uforsikrede

Tandbehandlinger kan være dyrt, men god tandpleje er afgørende for en persons generelle helbred, især for børn og ældre. Mange mennesker har ikke tilstrækkelig dental dækning, at sætte tandpleje utilgængeligt for mange mennesker. Dog har du muligheder.

Bruge tjenesterne på en Dental College

Nogle dental gymnasier giver klinikker, tillade studerende at arbejde på patienter på en favørrente. Mange af disse har en lang venteliste, så du bliver nødt til at lave en aftale mindst tre måneder i forvejen. Du kan finde en komplet liste af amerikanske dental skoler på www.dentalsite.com.

Brug en gratis eller billig Dental udbyder

Nogle Tandlæger yde service til patienter uden forsikring eller de opererer på en glidende skala, hvilket betyder, at de vil sætte deres takst ifølge din indkomst. For at finde en tandlæge, kontakte din stat dental association eller American Dental Association.

Tilmelde sig en Discount Dental Plan

En discount dental plan er ikke forsikring; Det er en plan, der giver rabat på dental omkostninger. De fleste planer kræver en årlig indmeldelsesgebyr og du betaler tandlægen direkte på det tidspunkt tandlægeydelser gengives. Du kan søge efter en rabat plan på DentalPlans.com.

Tilmelde sig en statsfinansieret planer

Mange stater tilbyde en statsfinansieret dental plan at hjælpe de uforsikrede og lavindkomst familier modtager kvalitet tandpleje.

Besøg en Nonprofit organisation

Flere registrerede nonprofit organisationer tilbyde gratis tandbehandling. Tandpleje From the Heart vært begivenheder i som tandlæger donere deres tid og udstyr til at levere tandbehandling til dem i nød.

Mission of Mercy er en anden nonprofit organisation, der tilbyder gratis tandbehandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com