Hvad der forårsager sukker trang hos diabetikere

04/16/2012 by admin

Hvad der forårsager sukker trang hos diabetikere

Sukker er det grundlæggende brændstof af celler. Men det betyder ikke, vi skal spise sukkerholdige fødevarer. Kroppen producerer sukker det behov, kaldet glucose, fra alle de kulhydrater, vi spiser. Men hvis at glukose ikke er at komme til cellerne, en trang til sukker kan medføre. Hvad der forårsager sukker trang hos diabetikere er normalt ikke lavt blodsukker, men en manglende evne til celler at udnytte blodsukker. Flere faktorer som overvægt, insulinresistens og næringsmangel styrke denne tilstand, med tiden fører til udbrud af diabetes og skabe sukker cravings.

Cravings og kulhydrater

Trang er kroppens måde at fortælle dig, at noget mangler. I de fleste mennesker indikerer trang til sukker og andre simple kulhydrater normalt deres blodsukker er for lavt, og deres celler er bliver sultet for brændstof. Men i en diabetiker, dette er ikke nødvendigvis tilfældet. Sukkersyge er en tilstand, hvor sukker i blodet ikke effektivt udnyttet, enten på grund af utilstrækkelig produktion af insulin eller insulinresistens. Så, i en diabetiker, cellerne er udsultet og trangen til sukker er lavet, men der kan meget vel være mere end nok sukker i blodet allerede, som ikke bliver brugt.

Insulinresistens

Type 2 diabetikere er modtagelige for unormalt høje niveauer af blodsukker, fordi de har udviklet en tilstand kendt som insulinresistens. Normalt, dette udvikler sig over årtier af at spise forarbejdede fødevarer, der er høj i kulhydrater. Cellerne i kroppen opbygge en tolerance over for insulin og højere niveauer er nødvendige for effektivt metabolisere blodsukkeret frigivet fra mad. Til sidst, er bugspytkirtlen ude af stand til at opretholde insulinproduktion på de krævede niveauer. På dette tidspunkt blodsukkeret forbliver unormalt høje i lange perioder og celler blevet udsultet.

Fedme

Efter kost er fedme en af de største faktorer, der fører til insulinresistens. Dette skyldes, at fedme tendens til at forårsage leveren til at producere overskydende glukose fra lagret fedt. Ekstra glukose kommer ind i blodbanen foruden sukker og simple kulhydrater direkte absorberes fra kosten. Denne overskydende glucose accelererer den proces, der fører til insulinresistens, men ikke alle overvægtige personer i sidste ende udvikle tilstanden. Ikke desto mindre fedme er almindeligt anset for en kausal faktor af diabetes og sukker cravings, der kan resultere.

Næringsmangel

Type 2 diabetikere producerer høje niveauer af insulin som følge af deres insulinresistens og vedvarende høje blodsukker. Dette forhøjet insulin selve produktionen kan føre til fejl og mangler i andre vigtige næringsstoffer, især calcium og magnesium, som er afgørende for insulinproduktion og sekretion. Disse ernæringsmæssige mangler kan igen føre til mad cravings, som kroppen er udsultet af næringsstoffer den har brug for.

Chrom mangel

En anden forbindelse mellem insulin og udnyttelse af blodsukkeret er en særlige kemiske kaldet glucose tolerance faktor eller GTF, som er afgørende for den korrekte funktion af insulin. I det mindste nogle insulinresistens er krediteret til en mangel på glucose tolerance faktor. Kernen består GTF af trivalent chrom. Mange af de forarbejdede fødevarer, der er knyttet til diabetes er også lav i chrom, så øget insulinproduktion parret med dårlig kost, kan føre til chrom-mangel, der styrker insulin resistens og sukker cravings.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com