Patient Flow fra intensiv pleje til at sænke niveauet af pleje

04/22/2012 by admin

Intensivafdelinger på hospitalerne er udpeget for patienter, der kræver kritiske lægehjælp. Når lægerne anser patienter klar, flytter de dem til et lavere niveau af pleje. Overgangen mellem forskellige niveauer af pleje inden for et hospital er kendt som patient flow.

Proces

Patient flow er en systematisk cyklus baseret på en række ind- og udgange, ifølge den nationale sammenslutning af offentlige hospitaler og sundhedssystemer. Input, såsom sundhedstilstanden hos patienten, er de variabler, der bestemmer output, som overgangen til et lavere niveau af pleje.

Struktur

Intensiv pleje er den højeste enhed af et hospital. Patienter kan optages til intensivafdelinger og forblive der i uger eller måneder, eller de kan være klar til at blive flyttet efter et spørgsmål om dage. Der er ingen regler med angivelse af hvor længe en patient skal forblive i intensiv pleje før bliver skiftet til et lavere niveau.

Ansvar

Patient flow er en proces, der overvåges nøje af hospital fagfolk. Læger skal godkende patient strømmen fra en intensiv afdeling til et lavere niveau af pleje, baseret på deres faglige lægelige udtalelser og vurderinger af hvor godt patienten gør. Læger har kriterier, som berettiger dem til at flytte en patient, eller holde dem i intensiv pleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com