Hvad er kolon rense retsmidler?

11/23/2011 by admin

Hvad er kolon rense retsmidler?

Fortalere for kolon udrensning mener at giftstoffer fra mad kan være gemt i en persons gastrointestinale (GI) tarmkanalen. Over tid, kan disse toksiner medføre en række forskellige sundhedsspørgsmål. Af undergår kolon rense en person kan fjerne toksiner i mave-tarmkanalen, og holistisk opnå optimal sundhed. En kolon rense kan Self administreres ved hjælp af et hjem afhjælpe.

Betydning

Tyktarmen er ligesom kloaksystemet i kroppen. Da mad rejser gennem mave-tarmkanalen, kolon absorberer næringsstoffer og ferries affald ud af kroppen. Hvis kolon funktion er nedsat gennem en ophobning af toksiner, kan ikke så GI-tarmkanalen effektivt optage næringsstoffer.

Fordele

Ifølge hjemmesiden Dr. Natura, når giftstoffer ophobes i tyktarmen, forårsager det en person oplever vægtøgning, føle sig oppustet og sløv og have tarm problemer. Af rense kolon, kan en person fjerne disse problemer.

Typer

Der er to typer af kolon rensning retsmidler, som en person kan forsøge--en butik købt kolon rensnings, eller et hjem afhjælpe, såsom psyllium skallerne. Begge typer involverer indtagelse en fiber ryste. Ved starten af en rense, kan en person drikke en shake om dagen og gradvist arbejde op til tre til fem shakes dagligt over en periode på to til fire uger. I løbet af denne tid skal den person, der gennemgår en rense passe til ikke at spise usunde fødevarer.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, ikke har vist sig fordele for kolon udrensning. Der er nogle risici forbundet med kolon udrensning, herunder risikoen for dehydrering, hvis den person, der udfører en rense ikke drikker nok vand. Andre potentielt alvorlige risici omfatter stigningen af elektrolytter når du tager afføringsmidler, som kan være farlige for mennesker, der lider af nyre- eller hjertesygdom.

Forholdsregler

Personer, som dér har undergået en rense bør tage forholdsregler for at beskytte deres sundhed ifølge de Mayo Clinic. Nogle af disse forholdsregler omfatter konsultere deres læge, dobbeltkontrol alle kosttilskud for at sikre, at de ikke har lægemiddelinteraktioner eller bivirkninger, drikke masser af væske og at være på vagt over for opskruede krav.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com