Restitutionstid til Epidural injektion i nakken for en Diskusprolaps i lænderyggen

10/24/2011 by admin

En diskusprolaps disk er når gel-type stof i disken buler eller bristninger gennem en svækket del af den omgivende mur, resulterer i smerte, hævelse og irritation når gelen kontakter en spinal nerve. En epidural steroid injektion er en minimalt invasiv procedure, der kan bringe smertelindring for så lidt som flere dage at så længe en årrække. Patienter er normalt op og gå rundt umiddelbart efter indgrebet.

Funktion

Området omkring spinal nerver er epiduralrummet. Ved at injicere anti-inflammatoriske medicin i epiduralrummet, nerve betændelse bør stoppe eller forbedres, og smerter bør abate, i det mindste midlertidigt.

Tidsramme

Proceduren tager omkring 15 til 30 minutter, og patienten er overvåget for op til en time efter injektion før udpumpes. Umiddelbart efter proceduren, kan smerter øge den bedøvende middel aftager men kortison har endnu til at sparke. Det kan tage flere dage for den anti-inflammatoriske medicin til at arbejde.

Efter indgrebet

Når hjem, bør patienter hvile og undgå anstrengende aktiviteter eller kørsel for resten af dagen. Normale aktiviteter er typisk genoptaget den næste dag.

Opfølgning

Lægen kan ønske at følge med patienten i syv til 10 dage til at spørge om symptomer og at forhøre sig om niveauet for smertelindring opnås.

Overvejelser

Patienter kan ønsker at starte deres regelmæssige aktiviteter i moderation. Selv om smerten er forbedret betydeligt, kan det være bedst at gradvist øge aktiviteter over en til to uger for at undgå gentagelse af smerte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com