HCFA E/M kode retningslinjer

11/30/2011 by admin

Health Care finansiering af administrationen, eller en HCFA, blev oprettet for at administrere Medicare og Medicaid-programmer. Evaluering og forvaltning eller E/M, kodning henviser til den proces, hvorved læge-patient interaktioner er oversat for at lette fakturering.

Historie

E/M numerisk koder repræsenterer medicinske tjenesteydelser og indsendes til forsikringsselskaber for betaling. Dokumentationskravene for individuelle E/M koder er afklaret i et sæt regler, kaldet E/M retningslinjer. Retningslinjerne blev først oprettet i 1994 af Center for Medicare og Medicaid Services og American Medical Association eller AMA. En revideret udgave, oprettelsen af som indgår samarbejde med HCFA, blev udgivet i 1997.

Retningslinjer

HCFA og AMA udviklet adskillige ændringer, gennemføre terminologi og deraf følgende E/M koder relateret til patientens sygehistorie, undersøgelse niveauer og definitioner såvel som forenkling af bestemte krop områder og organsystemer. Tillægskode retningslinjer omfatter definition af fysiologiske tests, medicin risikostyring og kirurgiske procedurer.

Betydning

Læger, medicinske erhvervsorganisationer og forsikringsselskaber klagede bredt over kompleksiteten af de oprindelige retningslinjer, fører til en stor del af debatten om den praktiske gennemførelse. E/M kode revisioner blev til sidst afgjort ved og sat i langvarig praksis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com