Skriftlige procedurer for påfyldning ilt flasker

11/20/2011 by admin

Skriftlige procedurer for påfyldning ilt flasker

Stor omhu skal tages, når fyldet ilt flasker på grund af de iboende farer, hvoraf nogle kan være dødelig. Dette er grunden til, at opgaven bør kun udføres af specialiserede medicinske fagfolk (specielt respiratorisk terapeuter), af hjælpeansatte medicinske fagfolk (paramedicinere og brandfolk med særlig uddannelse) eller dem, der arbejder for medicinsk forsyningsvirksomheder, der er kvalificeret.

Korrekt opbevaring af H cylindre

Alle flasker af ilt skal opbevares i et rent område ved stuetemperatur og i en lodret position til at holde partikler fra akkumulere rundt om halsen eller ventil åbningen. Ventil åbning skal være udjævnet. Hen til "knæk" H cylinderen for at kontrollere opretholdelse tryk i hovedbrandledningssystemet, være sikker på cylinderen er oprejst; punkt ventil åbning fra din krop og alle i nærheden. Hvis en regulator er allerede knyttet til ventil åbning, åbne ventilen langsomt på første til at presse den regulerende myndighed, eller du kan beskadige enheden. Brug ikke nogen værktøj til at åbne en H cylinder men gør det i hånden. Hvis ventilen ikke vil åbne, er tanken defekt.

Medicinsk cylindre skal have hydrostatiske tests udført på dem hvert femte år. Datoen for hver test er ætset direkte på flasken. Før påfyldning cylindre, kontrollere at sikre de ikke forfalder til test.

Bemærk: de fleste H cylindre anvendes på hospitaler er fyldt fra en flydende ilt opbevaring karaffel.

Før påfyldning en H Cylinder

Kontraventil åbning for snavs og fjerne enhver (dette er normalt opnås ved simpelthen "krakning" cylinderen kraftigt og kort hvis nogen pres forbliver inden for); Hvis snavs kan nemt fjernes, tag det som OOS (ud af tjenesten) og rapportere cylinderens nummer til FAO (Levnedsmiddel- og Landbrugsorganisation).

Inspicere cylinder til skader, korrosion, ulovlig reparationer eller ukorrekt mærkning. Undersøge ventil og regulator, hvis nogen; Sørg for de er op til specs og i god stand.

Hvis du er usikker af proceduren eller der sker noget, at du ikke forventer, stoppe proceduren og kontakt din vejleder eller en anden kvalificeret person før du fortsætter. Potentialet for eksplosion gør dette en meget farlig opgave, hvis ikke udføres korrekt.

Fylde en Cylinder fra andre H cylindre (Trans-fyldning)

Tilslut udfylde ventil af storage-enhed til cylinderen; stramme ved håndkraft alene. Holde cylinderen oprejst, placere den i en afskærmet beholder, hvis der findes.

Begynde at fylde den tomme flaske fra en cylinder, der har et højere tryk. Åbne ventilen langsomt. Når cylinderen ventilen er fuldt åben, åbne udfylde ventil, men kun delvis, giver en langsom sats af fyld (en sats ikke overstiger 200 PSI pr. minut, som er registreret på trykmåleren) at undgå sprænges den tomme flaske eller linjen fyld. Du vil høre en hvislende lyd, der stopper, når presset er udlignet.

Påfyldning cylinder bør aldrig blive varme at røre; Dette angiver også hurtig en ordreudførelsesgrad, selv om det ikke er usædvanligt, at flaske til at blive lidt varmt. Hvis flasken bliver for varm, lukke udfylde ventil og lad det køle. Husk Boyles lov: som en varm gas afkøler inden for en begrænset kabinet, pres vil falde. Prøv at holde fyldet cylinderen så cool som muligt.

Når trykket mellem tankene udligner (hvislende stopper), følge de samme trin i bakgear til at løsne fra den første fyldstof flaske og udfylde ventil til den næste cylinder med et højere tryk end det at være fyldt. Gentag denne proces, indtil flasken er fyldt til 2000 psi.

Når du er færdig med disse trin, lukke ventilen på den fyldte cylinder, derefter åbne bløder off ventil på linjen cascade. Hvis du bruger et skjold, er det sikkert at åbne den på dette tidspunkt og afbryde udfylde ventil fra genoplades flasken.

Dække cascade ventil åbning med en plastik hætte og opbevares sikkert, er det derefter udfylde trykluft Cascade skik diagrammet på tankstation. Før fastgørelse regulator til fyldt flasken, inspicere ventil åbning for snavs. Hånd spænd regulator på plads, sigte ventilen fra dig eller nogen anden og åbner langsomt ventilen for at kontrollere for lækager; kontrollere gauge læsning for at se, hvis det spydigheder med måleren på tankstation. Hvis ikke, rapport til din vejleder at fylde gauge kan kræve rekalibrering. Lukke ventilen; bløder pres fra regulator og fjerne det fra cylinderen, så gemme cylinderen korrekt.

Bemærk: Fylde cylinder til sin kapacitet er ikke muligt med trans-påfyldning.

Fylde en Cylinder fra en flydende ilt lagertank (dekanteres fyldning)

For at undgå statisk elektricitet gnister, er såler gummisko påkrævet. På grund af overdreven og hurtig nedfrysning sandsynligvis med flydende Karafler, skal kraftige handsker bæres. Strengere retningslinjer kan opfordre til brug af overalls, øje og øre beskyttelse samt. Der bør være nogen åben ild eller rygning inden for mindst 200 fod af tankstation.

Tilslut udfylde ventil af den flydende opbevaringsenhed til cylinderen; stramme ved håndkraft alene. Holde cylinderen oprejst, placere den i en afskærmet beholder, hvis der findes. Hvis der er en metal skjold, sikkert top før påfyldning begynder. De fleste hospital flydende ilt lagertanke ikke afskærmet område, men holdes en sikker afstand fra befolkede områder i tilfælde af cylinder eksplosioner, som er meget sjældne, men mulige.

Påfyldning procedure er dybest set den samme, bortset fra at linjen filler er udstyret med en bløder off ventil og bør være udluftes i et åbent område. Når fyldet begynder, se for utætheder i linje og ventiler. Hvis en opstår, stoppe påfyldning procedure før stramning forbindelser eller brand kan resultere.

Se måleren omhyggeligt; Tillad ikke cylinderens pres at overskride 2.300 PSI. Luk flaskeventilen og lukke ned linjen fyld. Lufte fyld linje før afmontering det fra cylinderen. Når udfylde ventil er fjernet, tjek både karaffel og cylinder for utætheder og optage proceduren i trykluft Cascade skik diagram.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com