Hvordan til at tabe med problemer med skjoldbruskkirtlen

11/27/2011 by admin

At miste vægt med problemer med skjoldbruskkirtlen kan være meget udfordrende, fordi det forårsager dit basal stofskifte, eller BMR, til at bremse ned, ifølge den amerikanske Thyroid Association. Det bliver endnu sværere, når du bliver ældre, som næsten alle kvinder oplever en nedsat stofskifte. Det er vigtigt at holde i betragtning, at selv om at miste vægt med en under aktiv skjoldbruskkirtlen kan være svært, det er ikke umuligt.

Instruktioner

• Besøge en læge for at få behandling for hypothyroidism. De fleste kvinder kan ikke begynde at tabe sig, medmindre de har begyndte at tage en medicin under aktiv skjoldbruskkirtlen. Ifølge den amerikanske Thyroid Association, vil de fleste mennesker miste omkring 10 procent af deres vægt ved at behandle problemet alene. Regulerer din thyreoideahormoner vil gøre dig mere kunne have et skud på med succes at tabe sig i fremtiden.

• Undgå at spise fødevarer, der betragtes som dårligt for skjoldbruskkirtlen. Disse fødevarer vil forhindre din skjoldbruskkirtel hormoner fra reguleres nemt. Hovedårsagen er fordi de forhindrer kroppen absorbere jod. Rosenkål, broccoli, grønkål, blomkål, spinat, jordbær, ferskner, radiser og majroer er nogle af de fødevarer, du bør undgå, hvis du har en under aktiv skjoldbruskkirtlen.

• Prøv at reducere dit indtag af kulhydrat. Mange mennesker med hypothyroidisme har tendens til at tørster kulhydrater og slik, fordi de giver en energi bølge. Det bedste, du kan gøre er være bevidst om, hvilken procentdel af carbs og slik din kost består af. Erstatter dårlige carbs med gode kulhydrater, såsom fuldkorn, kan hjælpe dig tabe sig meget lettere.

• Overveje at tage nødvendige kosttilskud. Du bør være at få tilstrækkelige mængder af jern og selen. Mens du tror måske, at du vil kunne få dem gennem en ordentlig kost, kan mange af de fødevarer, som er kendt for at indeholde høje niveauer af jern, som spinat, faktisk blokere din krop fra absorbere næringsstoffer. Rødt kød kan også være en god kilde til jern, men kan føre til vægtøgning når taget overdrevent.

• Følg en velafbalanceret kost og motion regime. Uanset din skjoldbruskkirtlen problem vil du ikke være i stand til at tabe sig, medmindre du gør en indsats for at. Spise den rigtige mad kan gøre hele forskellen i forhold til vellykket vægttab. Let ændringer, såsom at give op sodavand og junkfood, kan hjælpe dig med at tabe. Gøre aerobe motion mindst tre til fem gange om ugen i 30 minutter kan hjælpe dig med at udgyde pounds.

Tips & advarsler

  • Hvis problemer med skjoldbruskkirtlen køre i din familie, er du mere tilbøjelige til dem selv.
  • Mange kvinder, der har "normal" thyroid niveauer kunne drage fordel af behandlingen.
  • Aldrig antage at hypothyroidism er den eneste grund til du ikke kan tabe. Andre faktorer kan være skylden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com