Hvor hen til genoprette fra Bipolar lidelse

10/30/2011 by admin

Hvor hen til genoprette fra Bipolar lidelse

Bipolar lidelse (manisk depression sygdom) er en tilstand, der påvirker den normale funktion af hjernen og forårsager unormal skift i en persons humørsvingninger. Disse humørsvingninger kan variere fra depression til mani. Bipolar lidelse kan behandles, men der er ingen kendt kur. Mennesker med denne sygdom kan gendanne ved at lære at håndtere deres symptomer og således reducere risikoen for tilbagefald, men en plan er nødvendig.

Instruktioner

• Få en præcis diagnose at sikre ordentlig løbet af behandlingen. Bipolar lidelse er vanskelig at diagnosticere. Når fejldiagnosticeret som svær depression og behandles med anti-depressiva uden humør stabiliserende medicin, kan det udløse en alvorlig episode, der kan øge risikoen for selvmordsadfærd i mennesker.

• Tage medicin ordineret af læger. Medicin hjælper med at reducere og kontrollere symptomer (humørsvingninger og depression). Medicinen bør have lave bivirkninger.

• Gå til rådgivning eller psykoterapi. Disse sundhedsleverandører kan hjælpe dig med at identificere stressfaktorer i dit liv og til at udarbejde strategier bedre Cope med dem for at reducere forekomsten af et tilbagefald. Afhængigt af sværhedsgraden af symptomerne på denne sygdom, kan sundhed udbydere anbefaler mere aggressiv behandling som elektrochok terapi.

• Har et stærkt socialt netværk til at støtte dig. Familie, venner, selvhjælp eller peer støttegrupper kan tilbyde følelsesmæssig støtte, hvilket er vigtigt. Peer støttegrupper kan også give et sikkert miljø i hvilke personer få sammen for at behandle mange af de samme problemer samt netværk og dele oplysninger.

• Live en afbalanceret og sund livsstil ved at få tilstrækkelig motion, søvn, ernæring, fritid og at afholde sig fra narkotika og alkohol. Følg en tidsplan for daglige aktiviteter og holde sig til det.

• Brug stress management teknikker til at håndtere daglige stress. Stressende situationer kan udløse et tilbagefald, så ved hjælp af sådanne teknikker som mindfulness, yoga og meditation kan hjælpe.

• Lære at forstå og overvåge advarselstegn på tilbagefald. Mennesker med denne sygdom har lignende episoder eller mønstre af symptomer så anerkende den tidlige fase af et tilbagefald og at få lægehjælp kan forhindre en fuld-blæst episode.

Tips & advarsler

  • Ved de advarselstegn og symptomer på et tilbagefald, som kan omfatte ændring i appetit, impulsiv adfærd, øget irritabilitet og forstyrrelse i søvnmønstre (Se ressourcer).
  • Indlæggelse er en mulighed, hvis episode eller tilbagefald er svær.
  • De oplysninger, der præsenteres her er ikke lægelig rådgivning. Konsultere din læge eller sundhedspleje udbyder for vejledning om behandling af nogen sygdom.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com