Homøopatisk medicin for sund blodsukker

10/20/2011 by admin

Sundt blodsukkerniveau er vigtige for alles helbred, ikke kun diabetikere. Ifølge medicalnewstoday.com, er højt blodsukker knyttet til kræft, hjertesygdomme og diabetes. Når kost og motion ikke er nok til at opretholde en sund blodsukkerniveauer, er der et par homøopatisk metoder til oprettelse af sundt blodsukkerniveau.

Syzygium Jambolanum

Syzygium Jambolanum, almindeligvis kendt som rose apple grundtinkturen, har været anvendt siden den tidlige del af det tyvende århundrede som en homøopatisk medicin for blodsukkeret balance. Ifølge abchomeopathy.com, Syzygium virker hurtigt når blodsukkeret spike (Se ressourcer).

Fosfor

"Den Journal of American Institute af homøopati" hævder, at fosfor kan bruges til at opretholde blodsukkerniveauer, specielt hos personer med lunge komplikationer eller pancreas lidelser.

Mælkesyre

Mælkesyre kan bruges til at opretholde en sund blodsukkerniveauer. Dog, denne type af homøopatiske middel er ofte forbundet med side påvirker såsom øget tørst og kvalme.

Phosphorsyre Acidum

Abchomeopathy.com anbefaler phosphorsyre Acidum til afbalancering blodsukkerniveauer samt adressering sukker niveauer i urinen, en almindelig bivirkning af ubalanceret blodsukkerniveauer (Se ressourcer).

Chrom

Chrom er et spormineral, der er effektive for balancering blod- og urinprøver blodsukkeret og insulin absorption.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com