Hvad er en Biorytme?

02/14/2012 by admin

Hvad er en Biorytme?

Biorytmer er cykler, at mange mennesker tror kroppen går tiden. Disse cyklusser er troede at være fysiske, følelsesmæssige og intellektuelle, og have perioder, der kunne være så kort som en dag eller så lang tid som et år.

Biorytme

Sigt Biorytme bogstaveligt betyder "liv rytme." Det henviser til den tro, at kroppen går gennem forskellige cykler gennem tiden. Længden af en Biorytme kan være timer, dage eller længere.

Historien om biorytmer

Teorien om biorytmer var lavet af en tysk læge ved navn Wilhelm Fliess i 1800-tallet. Fliess var interesseret i forholdet mellem numre (specielt 23 og 28), og der var således en tidlig forholdet mellem numerologi og ideer om biorytmer. Andre moderne læger og intellektuelle hjalp med at udvikle begrebet biorytmer i én om cyklusser af varierende længder, der til sidst medtaget cyklus diagrammer.

Eksempler på biorytmer

Måske den mest kendte Biorytme er den døgnrytmen (fra Latin for "om en dag") rytme. Dette er troen på, at vores krop går igennem en cyklus hver dag, der er relateret til lysfølsomhed, og dermed er relateret til sove cyklusser.

Andre eksempler på biorytmer infradian (flere dage), circannual (årlig), en 23-dag fysiske cyklus, en 28-dages følelsesmæssige cyklus, og en 33-dag intellektuelle cyklus.

Forskellige anvendelser af begrebet

Mens udtrykket, Biorytme bruges i en række forskellige måder, er de mest basale enhver fysiologiske cyklusser, at kroppen oplevelser som en del af sine funktioner.

Men mange biorhythmicists foreslår forskellige specifikke rytmer af fastsatte tidspunkter for ting som æstetik (43 dage), og spiritualitet (53 dage), og dermed forsøge at kræve mere end blot cyklusser af funktion i kroppen.

Videnskabelige beviser for biorytmer

Der synes ikke at være nogen gyldig videnskabelig forskning, som understøtter rigtigheden af biorhythmic krav. Feltet er anses af mange, at være en pseudovidenskab. Forskellige forsøg på at validere forskellige cyklusser hævdede har været forgæves. Disse fejl har ikke afskrækket mange troende, og biorhythmics er et aktivt område med mange fortalere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com