Sådan kontrolleres residualer på Duodenal tyndtarmen fodring rør

01/17/2012 by admin

Sådan kontrolleres residualer på Duodenal tyndtarmen fodring rør

Duodenal tyndtarmen fodring rør anvendes til at kortsigtede eller langsigtede ernæringsmæssige støtte hos patienter, som ikke kan spise af forskellige årsager. I nogle tilfælde en patient med en påfyldningsrør kan spise, men kræver ekstra tilskud. At vide, hvordan du kontrollerer residualer er vigtig for at bestemme, hvor godt patienten tolererer de sondeernæring.

Instruktioner

• Ved mål sats. Inden måling af residualer, er det vigtigt at vide mål målbeløbet, hvilket skal ske gradvist. Dette giver mulighed for de pårørende at vurdere, hvordan de sondeernæring er at være veltolereret, baseret på mængden af restsukker. Målet er bestilt af læge i de fleste tilfælde og er angivet i CC 's pr. time. For eksempel, et mål sats kan være 60 CC 's timen leveret på en fodring pumpe. Mål priser gives kun for kontinuerlig tube fodringer.

Bolus tube fodringer, hvor et forudbestemt antal rør feed administreres manuelt, ikke køre på en pumpe og har ingen mål sats. Residualer bør stadig kontrolleres på bolus fodringer at vurdere patientens tolerance.

• Don handsker. Hvis patienten er på en fodring pumpe som Kangaroo pumpen, skal du placere pumpen på hold. Patienter ikke på en pumpe, sikre at røret er fastspændt ned i midten med en klemme enheden tube's producenten.

• Åbne pakken indeholder 60cc sprøjte. Fjern den beskyttende plastik hætte på slutningen af sprøjten. Du bør nu se enden slip spidsen af sprøjten, der bruges til at udarbejde resterende.

• Indsæt spidsen af sprøjten i åbningen angivet til resterende måling. I visse mærker af rør har en dobbelt-lumen stikket for enden af røret én port til fastgørelse af en pumpe påfyldningsrør. En slide funktion tillader denne lumen at være fastspændt ned for at undgå nedsivning, mens en anden port er åbnet for adgang. Være sikker på, at spidsen er stramt indsat i havnen hen til undgå lækage.

• Træk forsigtigt tilbage på sprøjten at udarbejde indholdet af påfyldningsrør, mens du holder det sikkert på plads. I nogle tilfælde, kun en meget lille mængde, mindre end 5 cc, er indsugning. Vær forberedt på residualer så stor som 200 cc eller mere ved at have styrofoam kaffe kopper handy. Når sprøjten fyldes, tømme indholdet i en kop til at spare op til udskiftning i røret. Fortsæt, indtil ingen mere sondeernæring kommer ud; men brug ikke overdreven kraft.

• Kontroller at påfyldningstragten er enten fastspændt (hvis holding en fodring) eller unclamped med pumpen slanger sikkert fastgjort. Genstart fodring pumpe med ønsket hastighed. Fjerne handsker, vaske hænder, og den resterende mængde og tiltag.

Tips & advarsler

  • Returnere resterende til patienten, eller kassere det, afhængigt af mængden indhentet såvel lægens ordrer. Selv om retningslinjerne varierer, tyder restsukker overstiger 100 procent af satsen, at fodring ikke er blive tolereret. For eksempel i en patient med en sats på 50 cc pr. time, hvis resterende er 55 cc den sondeernæring bør holdes. Returnere residualer til patienten mindsker risikoen for tab som elektrolyt.
  • Hold røret fodring i en time. Revurdere resterende. Hvis det er stadig omkring 55 cc, sundhedstjenesteyder bør anmeldes før genstart. Hvis resterende er sige, 25 cc, rør fodring kan genstartes på halvdelen af mål satsen. Kontrollere residualer mindst hver anden time. Som mængden af resterende falder, kan den fodring gradvist øges indtil det er tilbage på mål sats.
  • Overdreven residualer bør omgående rapporteres til en sundhedsplejerske. Følg institution politik og sundhedspleje udbyders ordrer vedrørende udskiftning resterende, holde fodringer og genoptage mål sats. Resterende beløb og andre oplysninger om patientens tolerance af fodring bør registreres i patientens diagrammet. Overvåge residualer mindst hver fire timer, eller pr. institution politik.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com