Sådan Stop Lortab tilbagetrækning

12/28/2010 by admin

Sådan Stop Lortab tilbagetrækning

Lortab er en medicin anvendes til behandling af moderate til svære smerter. Det består af acetaminophen og hydrocodone, et opiat-baserede smertestillende. Hvis du tager store doser af Lortab over en lang periode, kan din krop blive afhængige af den. Når du stopper med at tage Lortab, går kroppen igennem tilbagetrækning, som består af symptomer som kvalme og opkastning; søvnforstyrrelser; ændringer i mental status, såsom angst eller ophidselse; svedtendens; og gastrointestinale forstyrrelser, såsom mavesmerter og diarré. Behandling af Lortab tilbagetrækning tidligt kan hjælpe med forhindre visse sene symptomer fra udviklingslandene og reducere eller slippe af med de symptomer, du allerede har.

Instruktioner

• Resten så meget som muligt. Tilbagekaldelse forårsager din krop til at gennemgå en ekstrem mængden af stress. Hvilende tillader kroppen at komme tilbage til normal mere hurtigt.

• Tage over-the-counter medicin til behandling af kvalme og opkastning. Spørg din læge om en recept-styrke medicin, såsom metoclopramid, hvis den opkastning ikke kan styres af håndkøbsmedicin.

• Tag et par små slurke af en oral rehydrering løsning hver 30 til 45 minutter for at forhindre dehydrering og elektrolytforstyrrelser, især hvis du er opkastning alvorligt eller har diarré.

• Blød en vaskeklud i koldt vand og ringer det. Tørre dit ansigt og krop med det at forhindre sved-induceret kløe og afkøle din krop. Gentag dette nødvendigt.

• Spørg din læge til receptpligtig medicin, der vil hjælpe lethed tilbagetrækning, såsom buprenorphin, hvilket reducerer varigheden og sværhedsgraden af tilbagetrækning. Clonidin er også almindeligt anvendt, da det reducerer muskelsmerter, svedtendens og mental statusændringer.

Tips & advarsler

  • Lavere dosis af Lortab langsomt, hvis du har været på det i en længere periode af tid til at forhindre abstinenssymptomer fra udviklingslandene.
  • Konsultere en læge straks, hvis du ikke kan holde ned væsker i mere end 12 timer, selv med hjælp fra antiemetika.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com