Tips til at reducere hævelse under graviditet

01/02/2011 by admin

Når du er gravid, ikke din mave er den eneste del af din krop, der svulmer. Dine fødder, ankler, ben, hænder og endda dit ansigt kan få lidt oppustede. Hævelse under graviditet er som regel normal. Kroppen bevarer ekstra blod og væske til at holde leddene, væv og hud smidig nok til at udvide efterhånden som barnet vokser. (Men hvis du oplever pludselige hævelser i ansigt og hænder, konsultere din læge, da det kan være preeclampsia.) Bare fordi nogle hævelse er normalt, betyder ikke, du nødt til at affinde sig med det.

Ophøje fødder

Tilbringe så lidt tid på fødderne som muligt, især på varme dage. Når du sidder, ophøje dine fødder, helst således at de er hævet over dit hjerte (sidder i en tilbagelænet stol er ideel). Ikke blive siddende i mere end en time eller to på en strækning-du bliver nødt til at gå rundt for at holde blodcirkulationen flyder ordentligt. Også ophøje dine fødder når du ligger. Prøv at hvile i 10 til 15 minutter pr. dag, tre eller fire gange om dagen, med dine fødder omkring 12 inches over dit hjerte.

Undgå Salt

Salt får kroppen til at bevare væske. Skære ned på salt og høj-natrium produkter til at mindske hævelse. Naturligvis, vil du undgå indlysende elementer som bacon, pølse, skinke, pickles, oliven og "junk food" som chips, pommes frites og hotdogs. Men også sørge for at styre fri af færdigpakkede fødevarer, såsom dåse suppe, frosne pizza og mikroovn middage, som har tendens til at være høj i natrium. Visse oste, som Parmesan og Roquefort, er også høj-natrium produkter og bør undgås.

Drik vand

Drikke otte til ti glas vand om dagen, især i varmt vejr. Vand hjælper flush toksiner fra kroppen og kan reducere væskeophobning. Undgå at drikke væsker, der indeholder koffein (for eksempel, te, kaffe eller cola), som koffein kan dehydrere dig og få din krop til at reagere ved at beholde endnu mere vand.

Bære støttestrømper

Understøtter komprimering slangen sættes i morgen. Dette vil hjælpe blodet cirkulerer i dine ben til at flyde opad til hjertet i stedet for at samle i dine fødder og ankler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com