Homøopatiske måder at fremskynde stofskifte

01/04/2011 by admin

Homøopatiske måder at fremskynde stofskifte

Homøopati tager en naturlig tilgang til medicin baseret på idéen om, at kroppen kan helbrede sig selv. Homøopati definerer sundhed som fravær af sygdom, ikke bare at have en mangel symptomer. Oligotherapy er en homøopatisk middel menes at fremskynde metabolismen.

Historie

Forskning udført af Bertrand og senere videreført af Jacques Ménétrier skabt grundlaget for oligotherapy. Ideen minder chaos teori, en teori, der besidder, at når en systemet befinder sig tæt på adskillelse mellem to stater, det tager kun en lille begivenhed at tvinge overgangen fra den ene medlemsstat til den anden.

Effekter

Mineraler og sporstoffer er afgørende for en sund metabolisme, endnu på grund af moderne understreger og forstyrrelser i livet - som forurening i luft og vand - mange mennesker er mangelfuld i disse nødvendige mineraler og sporstoffer.

Betydning

Oligotherapy anvender små doser af separate spormineraler, som supplerer de nødvendige mineraler for enzymatiske funktioner. Disse menes at være katalysatorer at kick-starte stofskiftet på et cellulært niveau. Oligotherapy løsninger tilbyder nødvendige ernæring for at forbyde frie radikaler aktivitet, der ødelægger kropsvæv.

Funktion

Oligotherapy tilskud menes at øge bevægelse af ioner ind og ud af cellerne. Katalysatoren tvinger en handling i cellen til at opstå i kortere tid og med mindre energi, uden at forstyrre funktionen i cellen.

Identifikation

Nogle af de sporstoffer, der anvendes i oligotherapy er: mangan, kobber, kobolt, jod, selen, jern, guld, sølv, lithium, zince, krom og nikkel. Der er også "makro" elementer (mineraler er nødvendige i store mængder), der fungerer som katalysatorer: calcium, magnesium, fluor, fosfor, og svovl.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com