Pleje for ældre i hjemmet vs plejehjem

12/17/2010 by admin

Nutidens familier ofte finder sig selv konfronteret med beslutning om hvor du skal placere et ældre familiemedlem til pleje---derhjemme med en elsket eller på et plejehjem? Det er vigtigt at tage hensyn til udgifterne til pleje, den stress i forbindelse med omsorgen for ældre og kvaliteten af pleje, som kan udbydes i de enkelte miljøer.

Baggrund

Levetid har været stigende. For at blive betragtet som "gamle", måtte tidligere generationer kun nå frem til hvad der nu betragtes som midten alder. Hjemmet eller plejehjem: gør den lige prima, en bog medforfatter af Michael Salamon, Ph.D., voksne typisk levede til en alder af 45 eller 50 i begyndelsen af 1900-tallet. Med få mennesker, der lever længe nok til at være involveret i livet for deres børns familier, var du vælger, hvor ældre individer bør sørges for ikke en bekymring. Ifølge Salamons bog, "sygepleje boliger, som vi kender dem var uhørt, fordi der var ingen til at bebo dem." Derimod i 2001 anslået Administration on Aging, at levetid var steget til slutningen af 70 erne med ingen tegn på aftagende.

Spørgsmål at overveje

Beslutte, hvor en person skal plejes i deres alderdom er ikke enkel eller nem. Familier kan føle sig overvældet med lille idé om hvor du skal begynde. Salamons bog rådgiver, at familier overveje ting som følgende:

• Let adgang til badeværelser• Tilgængelighed af ansvarlige voksne til at pleje den ældre person• Aldre af børn i hjemmet og potentielle problemer begrænser ting som venner kommer eller høj musik bliver spillet• Uløste spørgsmål mellem den ældre person og de voksne barnet med hvem han vil potentielt være levende.• Behov for den ældre person (social interaktion, terapi, medicinsk pleje lige fra insulin skud for en diabetiker patienten til bleskift eller fodring en ældre person med svækket helbred)

Omkostninger

Udgifterne til pleje er en anden faktor i beslutningen om at drage omsorg for ældre i hjemmet eller på et plejehjem. Ifølge den Genworth Financial 2006 Cost of pleje undersøgelse er det nationale gennemsnit i USA for plejehjemsanbringelse $194 pr. dag. Ifølge AARP Bulletin dag vurderes"undersøgelsen de daglige udgifter til bistand i et plejehjem for en person lider af invaliderende sygdomme som Parkinsons sygdom. Det ikke omfatter omkostninger til terapi, rehabilitering eller medicin." Forsikring eller Medicare kan dække nogle omkostninger af sygepleje hjemmeplejen. Også, en ældre persons aktiver, såsom salg af home, kan hjælpe med at afholde udgifter. Stadig, hjem ældreomsorg synes at mange familier til at være en mere overkommelig mulighed.

Der er dog omkostninger forbundet med omsorgen for ældre i hjemmet. En ældre forælder får brug for en kørestol eller privat sygeplejerske? Vil ramper eller rækværk skal føjes til et hjem? Bliver tiden skal tages ud af arbejde til at pleje en ældre person?

Stress

Omsorg for ældre ofte indebærer en betydelig mængde af stress. Dette kan føre til misbrug af ældre både i hjemmet eller på et plejehjem. Hjemme, bør der altid være en person til stede til at lindre den primære omsorgsperson, selv om det kun for et par timer. Familier af plejehjemsbeboere skal betale meget opmærksom på adfærd og holdninger af pårørende til at forhindre misbrug opstår.

Kvaliteten af pleje

Ingen to plejehjem er nøjagtig ens. Hver vil tilbyde forskellige sociale muligheder, aktiviteter og faciliteter for ældre beboere. Undersøge flere plejehjem grundigt for at afgøre, om en ældre person vil have gavn af bor der i stedet for i hjemmet af en elsket. Gennemføre interviews med plejehjem personale. Find ud af hvordan lægens udnævnelser er deltog til, hvilke former for aktiviteter der udbydes, og hvor meget personlig interaktion en beboer kan forvente. Bede om henvisninger, hvis den er tilgængelig. Observere nuværende beboere. Er folk smiler? Er der gruppeaktiviteter finder sted, eller er alle lukket inde i deres værelser? Ignorer ikke gut følelser og instinkter, som foregår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com