Om orientalske Bodyworks udløse punkt diagrammer

01/15/2011 by admin

Om orientalske Bodyworks udløse punkt diagrammer

Enhver, der har været til akupunktør, orientalske kiropraktor eller andre østlige healer har måske set en orientalsk bodyworks trigger punkt diagram på væggen. Disse handy referenceværktøjer har som regel en illustration af kroppen, eller forskellige dele heraf, der er markeret med små prikker der angiver triggerpunkter. Punkterne er forklaret af tekst, der vises ved siden af punktet eller ofte ned langs siden eller langs bunden af diagrammet.

Funktion

Den vigtigste funktion af orientalske bodyworks trigger punkt diagram er at give en hurtig og nem reference for triggerpunkter og de zoner, hvortil de svarer. Anvendes af fagfolk, studerende og hjem healere ens, hænger diagrammet oftest på en fremtrædende plads i hjemmet, kontoret og klasseværelset. Den vigtigste funktion af triggerpunkter er at lokalisere et område, der oplever ubehag, smerte eller behov for opmærksomhed.

Typer

Diagrammerne kan foretages på en række forskellige materialer, alt efter kvaliteten behov og misbrug den har ventet at få. Klasseværelset diagrammer er ofte bygget på holdbart plast, eller i det mindste tykt papir med en plastik belægning, og indeholder faner eller huller til let hængende. Nogle kan blive rullet op som en skygge så det kan være gemt hvor ikke i hjælp. Andre diagrammer kan printes på lærred, indrammet plakat bord eller papir, der kan være hænge direkte på væggen eller sammenfiltret i for et professionelt udseende.

Funktioner

De mest effektive orientalske bodyworks udløse punkt diagrammer klart illustrere steder i triggerpunkter samt de primære og sekundære zoner som de gælder for. Nogle kan funktionen alle triggerpunkter på ét diagram, mens andre kommer som sæt, én for ben, arme, hoved og hals og den anden, der fokuserer på torso. Nærbilleder af ører, hænder og andre dele af kroppen kan også vises som deres egen diagram. Nogle diagrammer kan også omfatte ekstra materiale, såsom legender, der giver større detaljer om en bestemt udløse point eller zone eller instruktioner om, hvordan man korrekt identificere eller lokalisere punkterne.

Størrelse

Fordi de indeholder ofte en række forskellige illustrationer af forskellige dele af kroppen, er orientalske bodyworks trigger punkt diagrammer som regel temmelig store. Den gigantiske diagram på The fysio Shop, for eksempel, måler 42 inches lang og 62 inches høj (Se nedenstående ressourcer). Sørg for at du har tilstrækkelig vægplads vise korrekt de fleste diagrammer.

Effekter

Når trigger punkterne er identificeret, kan de aktiveres i en række forskellige måder. Akupunktur bruger nåle til at stimulere punkterne, men andre metoder har også været brugt. Manuel pres kan anvendes ved blot klemme punktet i et minut eller to. For en mere intens stimulering, kan et riskorn presses ind i punkt. Lille laser pointers har også anvendt på triggerpunkter, blot skinner strålen på punktet.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com