Hvordan man kan forklare HIPAA

10/23/2012 by admin

HIPAA er USAs Health Insurance Portability og Accountability Act. Kongressen godkendte det i 2003 for at beskytte privatlivets fred for patienter mens patienter lettere adgang til deres medicinske filer. Det giver også mulighed for at ændre urigtige oplysninger i deres filer hurtigere.

Instruktioner

Forklaring

• Lad patienter ved at de har ret til at gennemgå deres medicinske filer inden 30 dage anmode om dem og at loven også tillader dem at rette fejl i deres filer.

• Fortælle patienter, at HIPAA også giver dem en meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, informere dem om, at alle sundhedsprofessionelle skal lade deres patienter, ved, hvordan deres medicinske filer vil blive brugt. Patienterne er forpligtet til at underskrive denne meddelelse og nedskrive der får lov til at få adgang til deres filer - for eksempel, en ægtefælle eller en forælder.

• Fortælle folk at HIPAA vil forhindre udenfor kilder fra undersøge deres medicinske filer - for eksempel banker, forsikringsselskaber og andre virksomheder. Denne federal privacy act vil ikke tillade patientinformation skal bruges til forsøg på at markedsføre produkter.

• HIPAA gør alle diskurs mellem en patient og læge fortrolige. Sundhedspleje udbyder skal holde alle sundheds-problemer eller sygdomme privat og kan ikke afsløre følsomme patientinformation i en voice mail-besked eller en e-mail-meddelelse.

Tips & advarsler

  • Der er seminarer rundt om i landet at holde konferencer om, hvordan man forklare HIPAA. Skemaer kan findes på webstedet HR Training Center.
  • Medicinske fagfolk, der bryder HIPAA love kan retsforfølges i retten, og den fejlende læge kan blive ramt med en retssag.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com