Frugt, grøntsager og Protein afvænning kost

11/11/2012 by admin

Selv om nødvendigheden af et "detox" har endnu ikke bevises videnskabeligt, hvis du er en eventyrlig slags kan du ikke ønsker at vente på det sidste ord fra medicinske fagfolk. Hvis dette er tilfældet, forstår, at blandt de utallige typer af detox planer, nogle er naturligvis sikrere end andre. De bedste typer af detox planer vil ikke tvinge dig til at drikke bizarre concoctions dagen ud og dag ind, men i stedet vil fremme en mere naturlig proces ved at udskifte usunde kalorier i din kost med sundere alternativer. Hvad der følger er en opsummering af nogle af de sundeste detox planer på markedet.

Detox generelt

Selv om der er talrige detox planer på markedet, som er meget forskellige i de metoder, de bruger til at fremme sundhed, forstå, at deres grundlæggende mål er det samme. Teorien bag en detox er, at over tid, vores kroppe ophobes usunde toksiner i vores celler, der kommer ind i kroppen gennem vores mad, vand og luft. En detox er et målrettet forsøg på at rense dig selv af disse toksiner via fastholdelsen af en begrænset kost, giver din krop en pause, så det kan "rense huset."

Frugt, Veggie og Protein Detoxes

Mens nogle detox kost tvinger dig til at overleve på andet end vand, visse rå fødevarer eller frugt juice, en frugt, vil veggie og protein detox tage en mere afmålt og rimelig approach, som giver din krop stadig have tilstrækkelige næringsstoffer, selvom det virker til at skylle din krop af toksiner. Denne form for detox plan er naturligt højere i både kalorier og vitaminer end andre alternativer, hvilket gør det en sikrere variant for disse vedholdende på underkaste sig til en detox.

Frugt Flush Detox

En populær frugt, grøntsager og protein detox plan er frugt Flush, designet af ernæringsekspert Jay Robb. Dette er en tre-dages plan. På den første dag, du vil forbruge intet men protein shakes til at sætte din krop i "udrensning" tilstand. På den anden og tredje dag, vil du spise lutter frugter, giver din krop med tilstrækkelig fiber, kalorier, vitaminer og næringsstoffer, således at det kan slippe dine celler af toksiner.

Alive.com Plan

Forfattere på alive.com anbefaler en afbalanceret tilgang til afvænning, tyder på, at du supplere enhver frugt og vegetabilsk plan med ekstra protein, fordi protein er byggesten, som kroppen bruger til at oprette og reparere væv. For at effektuere målet med at omdanne din regelmæssige detox til en frugt, veggie og protein detox, anbefale de køber en høj kvalitet protein pulver tillæg. Pulveret kan let blive blandet ind i en smoothie for let forbrug. Gennem dette, vil du øge sundhed faktor af enhver detox plan, giver din krop ekstra næringsstoffer til at hjælpe det vinde kampen mod toksicitet.

Overvejelser

Ud af et hav af mærkelige og potentielt farlige detox valg synes frugt, grøntsager og protein detox planer at være den sikreste. Men husk, at de stadig forlader din krop mangler i både tilstrækkelig kalorier og essentielle fedtstoffer, så ved, at disse ikke er permanente løsninger, men snarere midlertidige rettelser. Således, uanset hvad slags detox plan du vælger, forblive på det længere end to uger. Dette vil skabe balance mellem så du kan høste fordelene ved "detox" mens ikke fratage kroppen af en konkurrere kost for en stor mængde af tid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com