Hvordan man beregner samlede kalorieindhold i dem kost

07/11/2013 by admin

Uanset om du forsøger at tabe, få eller vedligeholde din vægt, er det vigtigt at beregne din samlede kalorieindtag hver dag. Institute of Medicine anbefaler at kalorier ikke kommer fra mere end 20 til 35 procent fedt. (Ref. 2.) Ved at lære at læse ernæringsmæssige etiketter og ved at følge en sund kost, kan beregning af kalorier til din optimale vægt være let og sjovt.

Instruktioner

Hvordan man beregner samlede kalorier i dem kost

• Beregne mængden af kalorier, som kroppen har brug for. Du kan gøre dette ved at besøge American Heart Associations websted (i www.myfatstranslator.com), som har et nyttigt værktøj til at beregne dine daglige kaloriefattige behov. For eksempel, gennem dette værktøj rådes en stillesiddende kvinde, der er 30 år gammel, 5'3 "høj, og vejer 145 lbs., til at forbruge 1.990 kalorier om dagen for at bevare sin nuværende vægt. (Ref. 1.)

• Udtænke en kostplan baseret på mængden kalorier din krop har brug for. Du kan vælge en plan, der bygger på tre måltider pr. dag eller mere. Lav en liste over de fødevarer, du ønsker at spise og finde kalorierne af hver mad pr servering på de ernæringsmæssige etiketter. Hvis du sigter til at spise alt 1.800 kalorier om dagen, kan du opdele disse kalorier jævnt blandt måltider og snacks. For eksempel, kan morgenmad, frokost og middag hver indeholde alt af 500 kalorier, forlader en 300-kalorie tildelingsbeløbet for snacks.

• Lære at læse fødevareetiketter. Dette er en vigtig del af at holde styr på kalorierne i din kost. På bagsiden af de fleste fødevarer pakker, vil der være en ernæringsmæssig etiket med angivelse af mængden kalorier per portion. Sørg for at forbruge kun anbefalede portionsstørrelse. Hvis du ønsker at spise mere end én portion, multipliceres antallet portioner du spiser af antallet kalorier i hver servering.

• Køb en mad skala at veje fødevarer som fisk eller kylling, som normalt ikke kommer med et ernæringsmærke. Visit fitday.com for a list of foods and their calories. Efter du lære kalorier pr ounce af visse fødevarer, gange dette antal med ounces du har spist for at finde det samlede antal kalorier i mad.

Tips & advarsler

  • Vælge sunde fødevarer såsom fedtfattig protein, fuldkorn, grøntsager, frugt, bælgfrugter, fedtfattige mejeriprodukter og sunde olier. Disse fødevarer vil have færre kalorier, så du kan forbruge flere af dem.
  • Ikke Begynd en ny kost uden først at konsultere din læge.
  • Tage i betragtning at Alkohol og nogle typer af kaffe kan tilføje betydelige mængder af kalorier til din kost.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com