Hvordan til at få godtgjort for Medicare patienter

08/07/2013 by admin

Medicare udbydere skal indsende et krav at få tilskud til ydelser til Medicare patienter. Medicare udbydere har to muligheder for at forelægge betalingsanmodninger, elektronisk eller via anmodningsformularen. Udbydere skal bruge formen CMS-1500 krav til at modtage godtgørelse for alle tjenesteydelser end indlæggelse tjenester. Elektroniske indsendelser skal være i formatet HIPAA 837. I det sjældne tilfælde en patient skal indgive en anmodning, skal hun bruge patientens anmodninger om medicinsk betalingsform til at modtage godtgørelse.

Instruktioner

• Lave en kopi af din patient Medicare id-kort. Kortet vil have den begunstigede oplysninger såsom navn, fødselsdato, id-nummer og adresse. Denne information er forpligtet til at indsende et krav om tilbagebetaling.

• Komplet anmodningsformularen CMS-1500 hvis du indsender papir krav. Du skal bruge en udskrevet kopi af formularen og ikke en fotokopi--- eller kravet vil stå over for afvisning. Derudover skal du fuldt ud udfylde anmodningsformularen som fordringer med manglende oplysninger kan ikke behandles og vil blive returneret til dig for færdiggørelse. Du kan købe ansøgningsskemaer fra regeringen Bogtrykkeri eller private sektor printere.

• Indsend ansøgningsskema til den rette adresse pr. påstand form vejledning og flyselskabet du indgået med Medicare tjenesteydelser. Kald skadesafdeling holderen til hente fordringer-adresse, hvis du ikke allerede har det.

• Indsende Medicare hævder elektronisk ved hjælp af fordringer software, der er HIPAA kompatibel og opfylder Medicare. Formatet af indsendte krav er ASC X12N 837-format. Du skal muligvis en IT-professionel til at konfigurere systemet for dig at sikre vellykket transmittals.

• Download "Patientens anmodninger om medicinsk betaling" dannes på Medicare.gov hjemmeside, hvis du er patient søger tilskud. Det er sjældent, at udbyderen ikke ville indgive anmodning på dine vegne. Udfyld formularen, følgende instruktioner og mail til din Medicare luftfartsselskab. Kald Medicare på 800-633-4227, hvis du ikke har fragtførerens krav adresse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com