Hjem retsmidler til at reducere kolesterol

07/31/2013 by admin

Hjem retsmidler til at reducere kolesterol

Kolesterol findes i to former: gavnlige high-density lipoprotein (HDL) og hjerte-skadelige low-density lipoprotein (LDL). Hvis du har været diagnosticeret med høje niveauer af low-density lipoprotein (LDL), eller "dårlige" kolesterol, vil din læge nok foreslå at du begynder at kontrollere din LDL kolesterolniveauer med ordentlig kost og motion. Selv om der er flere kolesterol-Reducerende stoffer på markedet, kan du afbalancere din niveauer af gode og dårlige kolesterol naturligt, med hjem retsmidler og god ernæring.

Vand

Drikke mindst otte glas vand hver dag for at stimulere dine nyrer og hjælp din krop skylle ud toksiner, herunder overskydende "dårlige" kolesterol. Tilføje saften fra en presset løg til et glas vand hver dag for at hjælpe med at rense dit blod og regulere din hjerterytme. Tilføje en teskefuld af friske jorden koriander til et glas vand hver dag for at sænke kolesterolniveauet i blodet og stimulere nyrerne for at frigive giftstoffer.

Mudder

Anvende en mudder pack på maven en gang om dagen for at forbedre fordøjelsen, leveren funktion og nyre ydeevne. Dette ikke kun tilskynder kroppen til at udskille giftstoffer lagret i fedtcellerne, det er også en nyttig måde at reducere samlede stress og forbedre hjertefunktion.

Kost

Spise en kost rig på højt fiberindhold, lav-kolesterol fødevarer, såsom fuldkorn, solsikkefrø, bælgfrugter, havregryn, æbler, grønne bladgrøntsager, brune ris, magert kød, valnødder, mandler, lechicin, hvidløg og soya. Undgå fedtholdige eller høj-kolesterol fødevarer som rødt kød, bacon, æg, indmad, fuldfed ost, smør og vegetabilske olier. Prøv at undgå fødevarer, der er stærkt forarbejdet eller fremstillet af raffinerede hvede, mel og sukker. Begræns dit gluten indtag, og holde sig til naturlige ingredienser når det er muligt.

Te & kosttilskud

Kog 10 pinde af kanel en gang om dagen i fem kopper vand, tilføje en teskefuld honning, og drikke det som en varm te. Kog to teskefulde af koriander i to kopper vand to gange om dagen, stamme blandingen, og drikker det som te. Tage fiskeoliekapsler før sengetid hver aften for at medvirke til at sænke din niveauer af triglycerider og "dårlige" kolesterol. Tage indiske bedillium kapsler én gang om dagen til at opretholde kroppens HDL kolesterol LDL forholdet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com