Hvad er faren ved at tage Generisk kolesterol medicin?

10/15/2013 by admin

Hvad er faren ved at tage Generisk kolesterol medicin?

Med stigning i fedme og hjerte-sygdom i den seneste tid, er behovet for kolesterol-sænkende medicin også vokset. Når kost og motion er ikke effektiv, vil Læger normalt ordinere kolesterol-sænkende medicin, sædvanligvis statiner. Selv om kravet om generisk form af disse stoffer er også stigende givet sin reducerede omkostninger, er der nogle ulemper og reelle farer i at tage disse generiske lægemidler.

Kvalitet

Afhængigt af producenten, kan generiske kolesterol narkotika ikke have samme kvalitet som mærke navn. Du kontrollere en velrenommerede producent leverer de generiske lægemidler. Typisk generisk statiner omfatter lovastatin, rosuvastatin, fluvastatin, atorvastatin, pravastatin og simvastatin.

Renhed

Selv om generiske lægemidler er forpligtet til at have det samme beløb af aktive ingredienser, er de ikke forpligtet til at have de samme inaktive ingredienser, hvilket kan resultere i en forskel i renhed fra varemærke-kolesterol medicin.

Bivirkninger

Fordi en generisk ikke er forpligtet til at have den nøjagtige samme sammensætning som varemærke-narkotika, kan bivirkninger variere. Sørg altid for at overvåge din reaktion på generiske kolesterol medicin, især inden for de første par dage.

Test

Mange generiske kolesterol-sænkende medicin er fremstillet uden for USA, hvor test og kvalitetskontrol er mere vanskeligt at overvåge. Find placeringen af hvor for generiske statin blev fremstillet, og kontrollere, hvis det blev testet af de rette myndigheder.

Konsistens

Som producenterne klare skiftende vilkår, er generisk receptpligtig kolesterol medicin tilbøjelige til varierende niveauer af konsistens. Med en manglende regelmæssige test er konsistensen endnu vanskeligere at opretholde. Uden ordentlig afprøvning, kan generiske kolesterol-medicin have farlige bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com