Hvordan man korrekt forkert Lingual kropsholdning

10/21/2013 by admin

Hvordan man korrekt forkert Lingual kropsholdning

Lingual kropsholdning problemer i munden stammer fra tungen bevæger sig i en usædvanlig måde. Problemer med den tunge kropsholdning er ofte forårsaget af en tunge thrust_ tungen skubber fremad mellem eller mod tænderne ved synkning. Tungen fremstød kan føre til uretmæssig tale mønstre og tandproblemer, ifølge den amerikanske tale-sprog-høring Association. Kurere en tunge stak, som enhver dårlig vane, tager engagement og hårdt arbejde, men kan ske med daglige øvelser og stærk viljestyrke.

Instruktioner

• Forstå problemet. Tungen er en meget kraftfuld muskel og tungen placering og læbe lukning er vigtige for passende linguale kropsholdning. Når munden er i hvile, læberne skal være lukket og tungen afslappet. Korrigere lingual kropsholdning begynder med viden om hvad der er godt og dårligt sprog kropsholdning.

• Lære korrekte synke teknikker. Stå foran et spejl med en kop vand. SIP vandet og fælde det mellem tunge og på rejst ridge bag fortænderne, alveolær højderyggen. Skubbe vandet tilbage mod halsen og sluge. De fleste personer med dårlig lingual kropsholdning vil skubbe fremad ved synkning. Hvis den synke teknik er forkert, kommer vand strømmer ud af munden.

• Motion godt lingual kropsholdning regelmæssigt. Tryk på en ispind pind mod den alveolære ridge. Fælde stick i position med tungen. Hold pinden på plads i flere sekunder, og slip derefter hårlokken. Gentag dette fem til 10 gange i træk. Gør denne øvelse hele dagen når fritid er tilgængelige.

• Være opmærksom på tungen på resten kropsholdning. Tryk på læberne sammen så ofte som muligt og træne kroppen til at mærke følelsen. Husk, at tungen skubber mod tænderne er dårlig kropsholdning, og slappe af det regelmæssigt.

• Praksis den synke teknik med mad. Begynder med blød, let plastisk fødevarer og langsomt arbejde mod faste stoffer.

Tips & advarsler

  • Husk, at korrigere lingual kropsholdning ikke sker natten over. Dårlige arbejdsstillinger er en ubevidst problem og kan tage lang tid at lave helt. Prøve og løse problemet så tidligt som muligt. Jo længere problemet har været forekommende, jo længere vil det tage for at lave.
  • Mens tungen fremstød er den mest almindelige årsag til dårlig lingual kropsholdning, er der utallige andre muligheder. Hvis tungen stak øvelser ikke viser nogen tegn på fastsættelse af problemet efter en udvidet tidsperiode, kan en talepædagog eller specialtandlæge hjælpe.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com