Hvordan til at tabe & mave fedt naturligt

09/20/2016 by admin

Vægttabet er mere end bare forfængelighed - det er et spørgsmål om godt helbred. For at tabe mave kræver fedt en ændring i dine spisevaner, initiativ til at udøve og viljestyrke ikke at give op, selv når du føler, at din indsats ikke er så mærkbar som du gerne vil have dem til at være.

Instruktioner

• Skriv ned hvad du spiser. Før du ændrer dine spisevaner, skal du logge hvad du spiser hver dag, så du ved, hvor at foretage ændringer. Det kan være fristende at springe små snacks eller et stykke slik eller to, men det er vigtigt at spore hver mundfuld, der går i munden.

• Formulere en vægttab plan. Forudse alle mulige faldgruber i proces som tidspunkter af dagen når du er mest sandsynligt at binge på snacks og mad svagheder. Bestemme mængden kalorier du har brug for at fjerne fra din kost til at tabe. Du kan gøre dette med en online kalorieindhold lommeregner eller gennem din læge.

• Ændre din ernæringsmæssige vaner. Jo mere afbalanceret din kost bliver mere vellykket-- og naturlige--din vægttab proces vil være. Mens der er ingen specifik mad at spise for vægttab i maveregionen, vil en samlet reduktion i vægt lige fedt tab i mave-området. Indarbejde magre proteiner og masser af frugt og grøntsager i din kost. Drikke vand og undgå sukkerholdige sodavand og juice drikkevarer. For at undgå at føle som om du er berøve dig selv, "Readers Digest" anbefaler, at spise fødevarer, der smager godt, men er lav i kalorier såsom hummer, rejer og flødeskum.

• Indarbejde motion i din daglige rutine. Dette er en af de hurtigste måder at tabe sig naturligt. For at målrette mave fedt specifikt, engagere sig i cardio i mindst 45 minutter fem til seks dage om ugen. Walking er den nemmeste form for motion, og det er mest fordelagtig, når du går længere end 30 minutter, bemærker "Readers Digest." Hjemmesiden foreslår, at de første 30 minutter er nok til at forhindre vægtøgning-- men noget ud over 30 minutter er lig med vægttab og fedtforbrænding. Du kan også købe en skridttæller og har til formål at gå mindst 4.000 skridt om dagen. Du kan også gøre nogle øvelser til at skærpe din abs--herunder crunches, planker og roterende lunges. Selv om du ikke kan få øje på reducere, toning din mave muskler vil fremhæve området som fedt begynder at forsvinde.

• Få støtte fra familie og venner. Når folk vide om dit vægttab mål, er der en grad af ansvarlighed, der holder dig motiveret. Find en ven, der forsøger at tabe sig naturligt så godt, og motivere hinanden. Hvis du ikke kender nogen, der ønsker at tabe sig, kan SparkPeople hjælpe dig med at finde folk i dit community med mål ligner jeres.

Tips & advarsler

  • Undgå hvide fødevarer for at mindske mængden af raffineret sukker og hvidt mel i din kost--nå for hele korn i stedet.
  • "Læsere fordøje" tyder på, at undgå sukker-laden, højt kalorieindhold kaffe drikkevarer. I stedet gør din egen kaffe derhjemme med en sukker erstatning og skummetmælk i en rimelig portionsstørrelse.
  • Bruger grøntsager og magert protein til udgør hovedparten af din tallerken.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com