Hvordan skal man behandle med mandlige Depression

03/12/2013 by admin

Ifølge den National Institute of Mental Health, lider hvert år i USA, seks millioner mænd af depression i forhold til 12 millioner kvinder. Mayo Clinic siger dog disse tal ikke kan præcist problemet med mandlige depression. Mænd kan lide forskellige symptomer end kvinder, og de modstå ofte indrømme, når de har et problem. Dette forhindrer dem i at få behandling og lære strategier til at håndtere deres depression.

Instruktioner

• Indrømme, at du kan blive deprimeret. Mayo Clinic siger, at mange mænd er tilbageholdende med at tro de kunne blive ramt af depression. De ignorere eller prøve at maskere symptomerne, fordi de tror at indrømme at de har et problem er et tegn på svaghed. Dette forhindrer dem i at få en korrekt diagnose og behandling.

• Besøge din læge eller en mental sundhedsprofessionel til at bekræfte, at du er deprimeret. Din læge kan være i stand til at stille diagnosen, eller du kan blive sendt til en psykolog eller psykiater. Være ærlig når diskutere dine symptomer og besvare screening spørgsmål. Forsøg ikke at skjule din depression.

• Oprette en behandlingsplan. Dette kan omfatte at tage antidepressiv medicin, at se en terapeut for rådgivning sessioner eller begge dele.

• Drage fordel af din support system af familie og venner. Mayo Clinic siger mange mænd ikke klar over værdien af social støtte. Nogle kan være tilbageholdende med at afsløre deres sårbarhed over for andre, selv deres egen ægtefælle. Familie og venner kan give værdifuld støtte, mens du kæmper depression.

• Sæt rimeligt mål. Dette vil holde dig fra at få overvældet mens du bliver behandlet for depression. Mange mænd overbelaste sig selv, som forårsager stress og kan fodre depressionen. Mayo Clinic siger du bør prioritere opgaver for at undgå unødvendig stress.

Tips & advarsler

  • Deprimeret mænd udviser ofte forskellige symptomer end kvinder. Disse kan omfatte krænkende adfærd, vold, handle ud seksuelt, misbruger alkohol og andre stoffer og engagere sig i risikobetonet adfærd. Hvis du har nogle af disse symptomer, kan det indikere depression.
  • Mayo Clinic advarer, at deprimerede mennesker er mere tilbøjelige til at følge op med selvmord end kvinder, deprimeret, og Mid-Life passager hjemmeside siger, at 80 procent af selvmord ofre i Amerika er mandlige. Mænd viser færre advarselstegn på forhånd, og de vælger mere dødbringende metoder til at begå selvmord (f.eks. ved hjælp af en pistol). Mænd, der har selvmordstanker bør søge øjeblikkelig hjælp ved at kald en mental sundhed hot line eller 911 eller at nå ud til et familiemedlem eller andre passende person.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com