Stadier af Tilføj

03/22/2013 by admin

Stadier af Tilføj

Attention Deficit Disorder eller ADD, symptomer er forårsaget af et neurologisk dysfunktion i hjernen. TILFØJE kan være arvelige eller det kan erhverves. Sund sted hjemmeside forklarer, at forskere mener, at personer med ADD mangler neurologiske sendere i hjernen. Visse tegn kan ses hos spædbørn og børn, der har ADD.

Der er tre former for ADD: overvejende uopmærksom, overvejende hyperaktiv-impulsiv og en, der er en kombination af de andre to typer. Tidlig diagnose, behandling og terapi kan hjælpe børn med at udvikle i succesfulde voksne. Mens der virkelig ikke nogen stadier i Tilføj, er der visse adfærd kan du forvente hos børn på forskellige stadier i deres liv.

Spædbarn etape

Alle spædbørn gå gennem en fase, hvor de lærer at udvikle tillid. Spædbørn også lære at regulere deres følelser og berolige sig selv. Spædbørn, der er senere diagnosticeret med ADD kan klassificeres ved deres forældre som hyper-overgearet, colicky, irritabel og kunne ikke være lindres. Spædbørn, der viser tidlige tegn på ADD er ofte meget aktiv, let distractible og overreagerer på forskellige stimuli. Barnets visuelle, auditive og taktile sanser er meget følsomme. Den spædbarn etape af ADD er ofte fejldiagnosticeret eller overses fuldstændig af forældre og læger, som mærker baby som værende "svært."

Buksetrold fase

Småbørn begynde at udvikle en følelse af uafhængighed og adskillelse fra deres forældre. Småbørn udforske verden omkring dem og få en følelse af tillid. I alderen 9 måneder og 3 år gammel, det lille barn lærer at udføre opgaver alene og enkle personlige behov. Småbørn med ADD opleve udfordringer med at udvikle hensigtsmæssige relationer med deres jævnaldrende. Småbørn med ADD har ofte svært ved at håndtere frustrationer og kontrollerer deres følelser. De også er ikke i stand til at berolige sig selv og er ofte følelsesmæssigt overreactive. Nogle småbørn er diagnosticeret med ADD, men forældre og læger har en tendens til at rationalisere adfærden som barnet oplever "de forfærdelige twos."

Førskole fase

Førskole børn begynde at udvikle deres fantasi og nyder afprøve forskellige roller under spilletid. Enkeltpersoner mellem 3 og 6 år gammel lære ofte at manipulere andre for at få hvad de ønsker. I løbet af denne tid begynder barnet at danne en solid identitet og bevidsthed om sig selv. Førskolebørn med ADD har normalt et højt aktivitetsniveau, vanskeligheder kontrollerende adfærd, dårlig samspil i en gruppe indstilling og aggression eller raserianfald. Børn er som regel ikke diagnosticeret med ADD, indtil de er i skole, men Tilføj i førskolebørn er ofte overset, fordi foranstaltningerne, der er tilskrevet barnets alder i stedet for et medicinsk problem.

Elementære fase

De fleste børn er diagnosticeret med ADD, når de er i folkeskolen. Forskellene mellem ADD børn og deres kammerater er mere udtalt og sværere at ignorere. ADD børn halter ofte bagefter deres jævnaldrende fagligt og socialt. Enkeltpersoner kan være ude af stand til at interagere med andre og har svært ved at fokusere på specifikke opgaver. Lærere vil normalt bemærke forskelle og svaghed med hensyn til karakterer, opmærksomhed i klassen og udvikle og vedligeholde venskaber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com