Holistisk kur mod nældefeber

02/11/2013 by admin

Hives er hævet svampet knopper på huden. De kan variere i størrelse fra små bump 1 millimeter på tværs til en stor bule, der kan dække en hel lemmer. De er som regel en allergisk reaktion på noget børstning huden eller forbrugt. Nogle gange de kan bringes på af stress--kroppen frigiver histamin når det føles spændinger. I stedet for overskrift til din nærmeste skadestue, prøv en holistisk retsmidler for at behandle et enkelt tilfælde derhjemme.

Aloe Vera

Aloe vera er en fælles plante, væsken som er meget beroligende på huden. Du kan købe aloe vera på tre måder. Det kommer i pilleform, som du kan tage to gange om dagen, en væske, som du kan drikke eller en gel, som du kan gnide på kroppen. Gel, anvendes flere gange om dagen, vil bringe hævelsen hurtigt.

Rhus Toxicodendron

Rhus toxicodendron er et supplement til rådighed på de fleste helsekostforretninger; Det kan hjælpe med hævelse og kløe tilknyttet bistader ved at modvirke histamin. Tage kosttilskud ifølge retninger. Nødhjælp skal begynde inden for 30 minutter, og staderne bør fjernes inden for et par timer.

Cool bade

Hvis dine stader er ledsaget af en varm, brændende fornemmelse, prøv at tage et køligt bad. Køligt vand vil berolige huden, lindre den brændende fornemmelse. En afslappende cool bad er også en afstressende, og stress er en nældefeber udløser.

Tips

Bestemme årsagen til staderne, så du uden kan styre om disse ting i fremtiden. Hvis dine stader er forårsaget af stress, praksis åndedrætsøvelser eller andre stress-management teknikker. Hvis du oplever nogen bryst stramning eller vejrtrækningsproblemer med debut af bistader, straks kontakte en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com