Udvikling af et spædbarn hjerne

03/21/2010 by admin

Udvikling af et spædbarn hjerne

Frontallappen udvikling

Frontallappen lige bag panden styrer gåture, talende, socialisering og forståelse. Denne side af hjernen skrider alderen 6-12 måneder. I venstre side styrer sprog, og de højre side særlige evner. I piger menes i venstre side til at udvikle hurtigere end drengene, og omvendt.

Isselappen udvikling

Isselappen af hjernen hjælper babyer fingre lære at forstå i alderen fra 2 til 12 måneder. Dette er siden af hjernen, der styrer også synet. I første omgang, er babyer afskåret fra fokus sidste 8 til 15 inches. Over tid, vision forbedres, og de er i stand til at fokusere på stillestående og bevægelige objekter. Med 8 måneder har deres vision 20/40 ækvivalens.Dette er del af hjernen, som også regulerer forståelse. På omkring et år, babyer genkende simple kommandoer og kan også være i stand til at reagere.

Occipital Lobe udvikling

Occipital lap er et andet sted i hjernen, beliggende i hovedet, som tager sig af vision. I det første år, kan babyer Se farver og udvikle dybdesyn. Bøger og mobiler i lyse, primære farver er fremragende til at styrke og stimulere vision i det første år.

Tindingelappen udvikling

Høre, er tale og evnen til at være uafhængige færdigheder, som er opnået med denne del af hjernen. Fra det øjeblik børn fødes, er deres hørelse akut. Lugtesansen er også stærk i babyer fra fødslen. Inden for 10 dage anerkende de duften af deres mors mælk.Babyer begynder at lære vocalization i livmoderen. Det fortsætter fra tidlig alder, når de lærer at græde som en måde at kommunikere. Til sidst babyer plapre og derefter lære at danne ord. Læsning til babyer tilskynder sproglige udvikling, samt forbedrer lyttefærdigheder.Babyer får deres følelse af uafhængighed og vide at de kan foretage uafhængige bevægelser af dele af deres krop eller flytte deres hele kroppen.

Lillehjernen udvikling

Lillehjernen, placeret på bagsiden af hovedet, hjælper med bevægelse og muskel koordination. Aktiviteter såsom kravle, gå, hoved kontrol, sidder og rullende over udvikle under vorden. Forskning viser, hjerte-kar-aktiviteter kan også udvikles fra lillehjernen.

Hjernestammen

Et spædbarn hjernestammen er del af hjernen, der er mest udviklet ved fødslen. Det styrer følelser og også gråd, pattegris og overraskende reflekser. Det styrer også grundlæggende liv funktioner, såsom puls, blodtryk og søvn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com