Epilepsi og pludselig død

03/16/2010 by admin

Ifølge U.K. velgørenhed epilepsi handling er pludselig uventet død i epilepsi (SUDEP) en sjælden tilstand, hvor en person med epilepsi dør med ingen åbenbar årsag. Betingelsen er rapporteret af NYU Langone Medical Center er mest almindelige hos unge og midterste alderen personer med epilepsi.

Epilepsi

Epilepsi handling beskriver epilepsi som en tilstand, hvor mennesker har tilbagevendende anfald forårsaget af overskydende elektriske nuværende passerer gennem hjernen. Denne bølge af elektriske aktivitet blokerer og forvirrer meddelelser, der sendes fra hjernen til andre dele af kroppen.

Historie

Bevidsthed gruppe epilepsi Ontario rapporter SUDEP til har været kendt siden 1700-tallet med lille jorden gøres i forståelsen af betingelsen. I 2010 rapporter epilepsi aktion om enhver uforklarlig død i en person med epilepsi er klassificeret som SUDEP.

Definition

Ifølge NYU Langone Center, skal tre faktorer komme sammen til en død skal klassificeres som SUDEP. Den første faktor er pludselige, uventede død, andet er manglen på en åbenbar årsag og endelig offeret skal have haft epilepsi.

Risikofaktorer

En række grupper er truet af SUDEP, der er angivet af epilepsi handling som folk med dårlig kontrol af anfald og dem, der har anfald i deres søvn. Andre grupper i risiko omfatter dem med indlæringsvanskeligheder, unge voksne mænd og dem, der har store, pludselige ændringer i antiepileptisk medicin.

Fakta

NYU Langone Medical Center beskriver risikoen for mennesker med epilepsi lider af SUDEP som meget små. For fleste mennesker med betingelsen er at risikoen 1 i 3000 om året. For folk med mere hyppige anfald af risikofaktor er omkring 1 i 300 om året.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com