Fødevarer med soja Lecithin

01/17/2014 by admin

Fødevarer med soja Lecithin

Soja lecithin er et fedtstof, der er udvundet af sojabønner. Det indeholder cholin, som blandt andre attributter anses for gavnligt for udviklingen af hjernen processer og forebyggelse af hjertesygdomme. Soja lecithin bruges ofte som en emulgator, eller bindemiddel, og kan findes i naturlige kilder og som tilsætningsstof i mange forarbejdede fødevarer.

Sojaolie

Sojaolie er den olie afledt af sojabønner, og som sådan naturligvis indeholder soya lecithin. Sojaolie er anset for at være en hjerte-sund olie på grund af dens soja fordele. Lecithin findes i spormængder.

Chokolade

Chokolade er et produkt fremstillet af forarbejdede bønner fra kakaotræet. Det er normalt forarbejdes til en solid kaldet kakao, og en smør form kaldet kakaosmør. Chokolade produkter såsom slik barer indeholder soya lecithin for emulgering kvaliteter, det giver. Soja lecithin forhindrer kakaosmør og kakao fra adskille under forarbejdningen, såvel som i det endelige produkt.

Kaffe flødekande

Kaffe flødekande er en ikke-mejeri eller lav-mejeri produkt anvendes i kaffe som mælk eller fløde erstatning. Den indeholder olier, sukker og soja lecithin, samt andre ingredienser. Soja lecithin er brugt i dette produkt til at hjælpe det bedre og at styre sammenklumpning opløses.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com