Hvidløg kolon rense

01/16/2014 by admin

Tyktarmen er del af fordøjelsessystemet, flytter affald materiale fra tyndtarmen til endetarmen. Under denne proces absorberer tyktarmen også eventuelle resterende vand og elektrolytter fra det materiale, der passerer fra lille til tyktarmen. Rengøring kolon er en måde at slippe af med affaldsprodukter, der sidder fast på væggene af tyktarmen.

Hvidløg kolon rense

Naturlægemidler kolon rense kan indeholde flere ingredienser. Nogle virker som afføringsmidler, mens andre kontrol muskelspasmer i tyktarmen og store tarmene. Ingredienser findes i flere naturlægemidler kolon rense omfatter skumfidus rod, mælkebøtte rod, black radise rod, aloe blade, Rødkløver, cayenne peber og hvidløg, der betragtes som en naturlig kraftcenter.

Hvidløg er blevet brugt til at reducere åreforkalkning, for at hjælpe lavere blodtryk, som et antibiotikum og en anti-svampe, til at beskytte leveren, som en antiviral og til at sænke blodsukkeret. Det kan anvendes topisk på huden til behandling af vorter, ligtorne, nervesmerter, muskelsmerter og gigt.

Hvidløg har endda været krediteret med sænke kolesterol, bekæmpelse af kræft og bidrager til at styrke immunforsvaret. Når det bruges som ingrediens i kolon rense, det hjælper med at fjerne forstoppelse, styrker tyktarmen og renser tyktarmen bakterier ved at ødelægge infektion og fremme sunde planter. Regelmæssig kolon rensning vil bidrage til at sikkert befri kroppen af dårlige bakterier, parasitter og giftige oprustning og forbedre kolon funktion.

Opskrifter

Følgende er en opskrift på en simpel kolon rense, der indeholder hvidløg. Du skal bruge fire friske aloe blade, en håndfuld senna, en spiseskefuld af frisk ingefær, 1/4 teskefuld cayenne peber og fire fed hakket hvidløg. Blot knuse aloe blade og bruge den gel, der er fundet i midten. Kombinere gel i en skål med senna, ingefær, cayenne peber og hvidløg. Hvidløg kombineret med cayennepeber hjælper med at stimulere afføring, og ingefær og aloe vil bidrage til at rense leveren.

En anden måde at bruge hvidløg som et kolon rense er at lave en kolon udrensning suppe. Bruge grønsagsbouillon og vælg grøntsager, der er højt fiberindhold som broccoli og agurker. Bruge fire fed hakket hvidløg og andre urter for smag, koriander og persille. Hvidløg hjælper med at stimulere afføring, og suppen kan serveres varm eller kold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com