Hvordan man kan løse mund vejrtrækning

02/13/2010 by admin

Hvordan man kan løse mund vejrtrækning

Munden vejrtrækning er ofte forårsaget af blokeret nasal passager. Når dette sker, kroppen skifter automatisk til munden — i modsætning til nasal — vejrtrækning til at få den ilt, den har brug for. I de fleste tilfælde er nasal allergi synderen når det kommer til kronisk blokeret bihuler og munden vejrtrækning.

Instruktioner

• Holde en "Dagbog" over din allergisymptomer. Skrive ned hvilke fødevarer eller betingelser-som at være i nærheden af græs, rådnende blade eller pollen — synes at gøre symptomerne værre, samt hvor og hvornår det opstod. Dele disse oplysninger med din læge.

• Få en allergi priktest; det vil blive gjort på dit underarmen eller tilbage. Din læge vil placere en dråbe hver mistænkte allergen og forsigtigt punktere eller ridse din hud, at lade denne droplet sive ind i din hud. Hvis du er allergisk over for en bestemt allergen, vil en rød bule danne inden for 15 til 30 minutter.

• Spørg din læge om en intradermal allergi hudtest, som er mere følsomme end priktest. I disse tests, er den mistænkte allergen injiceres under det øverste lag af din hud. Igen, bør du vide resultaterne inden for 15 til 30 minutter.

• Behandling af din allergisymptomer og undgå allergi udløsere. Din læge kan ordinere et lægemiddel som Zyrtec eller anbefaler, at du tage over-the-counter medicin. Disse bør bidrage til at holde din nasal passager åbne, så du kan trække vejret gennem næsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com