Hong Kong influenza Virus symptomer

03/25/2014 by admin

Hong Kong influenza Virus symptomer

Der er mange stammer af influenza-virus på grund af dens evne til hurtigt at mutere. Hong Kong influenza har inficeret millioner af mennesker rundt om i verden og dræbte tusindvis. Selv om stammen, der stadig eksisterer det var overvejende spredt i løbet af sene 1960-erne og begyndelsen af 1970 's og er siden blevet overhalet af nyere stammer.

Historie

Hong Kong influenzavirus dukkede første gang op i Hong Kong i sommeren 1968 og det blev hurtigt en pandemi. Hong Kong Museum of Medical Sciences Society udgav en bog i 2006 med titlen "Pest, SARS og historien om medicin i Hong Kong", anslået næsten halv en million folk i Kina var inficeret med virus. I mindre end en måned det sprede sig til Vietnam og derefter til Indien og Australien. Amerikanske tropper stationeret i disse lande indgået virussen og bragte det tilbage til USA i 1969. En rapport udstedt af Congressional Quarterly i 1986, at næsten 50 millioner mennesker i Amerika blev smittet og 34.000 dræbt.

Funktioner

En artikel offentliggjort i 2007 af den canadiske Journal of Veterinary Research viste, at Hong Kong influenza er sammensat af flere undertyper af de H2N2 og H3N2 influenza-stammer, der sammen er muteret. Selv om det kan spredes med fugle, er det forskellig fra andre typer af aviær influenza i, at det er normalt spredes ved kontakt med inficerede svin. Symptomerne på Hong Kong influenza vises normalt dagen efter infektion opstår, men kan tage så lang tid som tre dage at blive mærkbar.

Identifikation

Ligesom de fleste stammer af influenza, er Hong Kong influenza ofte forveksles med almindelig forkølelse indtil symptomerne forværres eller vare længere end en uge. De mest almindelige symptomer er høj feber, ledsmerter, løbende næse, svær hoste, manglende energi, og øjenirritation. Symptomerne nå som regel et niveau af alvorlighed, der vil få dig til at blive bed redet op til to uger.

Overvejelser

Hong Kong influenza kan være lige så dødbringende som enhver anden stamme af influenza. Center For Disease Control anslår, at omkring 36.000 mennesker om året dør fra influenza. Hong Kong influenza er også yderst smitsom, så du skal være hjemme, hvis du bliver smittet. Det er mere sandsynligt at både inficere og forårsage død i ældre, børn eller personer med kronisk sygdom. Da Hong Kong influenza er en virus, det ikke kan behandles med antibiotika.

Forebyggelse/løsning

Den mest effektive måde at undgå at blive smittet er at holde sig væk fra skoler eller andre steder med store forsamlinger af mennesker under udbrud. Du kan også få en vaccination fra din læge i begyndelsen af influenzasæson. Hvis du blive smittet er det vigtigt, at du altid dække din mund, når du NYSE eller hoste som virussen er spredes mellem mennesker gennem partikler kaldet aerosoler, som er udvist gennem din mund og næse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com