Hvordan virker Psoriasis udvikler?

04/20/2014 by admin

Hvordan virker Psoriasis udvikler?

Psoriasis

Psoriasis er en uhelbredelig hudsygdom, der kan komme i fem forklædninger. Andre former omfatter guttat psoriasis, postular psoriasis, invers psoriasis og erythrodermisk psoriasis. Plager mere end 7,5 millioner mennesker i USA, er det uhelbredelige. Symptomer på denne sygdom varierer fra patient til patient, men omfatter smerter, kløe, brændende og ømhed. Tør hud kan være rasede og kan bløde. Psoriasis kan kun dække små områder af kroppen eller brede vidder af huden. Psoriasis kan være en irritation, eller det kan være så alvorlige, patienten kan være deaktiveret eller vansiret. Patienten kan også have lavt selvværd og føler dig selvbevidst. Denne sygdom kan findes i mennesker på tværs af alder spektrum. Psoriasis normalt slår omkring 15-35 år, men kan forekomme på alle alderstrin. Hovedparten af patienterne vil have tegn og symptomer før en alder af 40. Den tidligere at denne hudsygdom opstår, de flere områder af huden, det vil træde i kraft.

Plaque Psoriasis

Det anslås, at mere end 75% patienter har plaque psoriasis. Denne form er genkendelige ved hævede, røde læsioner, der er dækket med sølv-hvide skæl. Disse plaques kan findes på knæ, hovedbunden, lænden og albuer, men det kan forekomme overalt på kroppen. Det er almindeligt for disse plaques at forekomme på symmetriske dele af kroppen. Det betyder, at de vil være placeret i samme område på højre og venstre side af kroppen. Mens det kan være et alvorligt kosmetisk problem, er psoriasis ikke smitsom.

Rollen af immunsystemet

Når en immunsystemet fungerer korrekt, beskytter det kroppen mod bakterier og vira. T-lymfocytter også kendt som en T-celle er en hvide blodlegemer, der normalt bruges til at ødelægge skadelige stoffer. Tænk på T-celler som vogtere af kroppen. De er i konstant omsætning i kroppen opsøger "invaders", der kan forårsage skade. Når de finder en bakterie, skaber T-celle en reaktion, der ødelægger det. I psoriasis, denne T-celle mål hudens celler og lancerer et angreb, som om det kæmper en virus. Immunsystemet udløser kroppen til at reagere forårsager betændelse. Der er også en stigning i huden og T celler produktion. Hele hud vækstcyklus bliver dysfunktionelle. Normalt, en hudcelle modnes og kaster efter en måned. I en psoriasis hudcelle er denne proces unormalt hurtige. Hudcelle modnes inden for 4 dage og flytter til hudens overflade. I stedet for at kaste, celler ophobes og bliver læsioner.

Udløsere af Psoriasis

Ingen forstår helt, hvorfor nogle mennesker udvikler psoriasis. Psoriasis kan have en genetisk komponent, som dem, der har en familie historie har en øget risiko. Undersøgelser har vist, at en udløser er nødvendig, vil udløse psoriasis. Udløser omfatter følelsesmæssige stress, skade på huden som en klippe, strep infektion eller drosler og solskoldning. Medicin, der kan udløse denne hudsygdom omfatter betablokkere (højt blodtryk medicin), lithium og anti-malaria medicin. Dem, der drikker alkohol meget eller ryger er også i fare.

Behandling af Psoriasis

Hvis du har været diagnosticeret med psoriasis, er der mange behandlinger, der er tilgængelige. Hver person reagerer forskelligt på behandling. Målet med behandling af psoriasis er at finde den, der styrer symptomerne, men er det mindste beløb af side effects. I håndkøb omfatter aktuelle behandlinger, som anvendes over det berørte hud, fugtighedscreme, salicylsyre og kultjære. Disse produkter kan hjælpe med at lindre kløe, tørhed og inflammation. Din læge kan også ordinere stærkere topikale medikamenter som syntetisk Vitamin D & #x437; som kan bidrage til at bremse vækstprocessen huden, fjerne hud skalaer og glat læsioner. I dem med mere svær psoriasis, steroider ofte er ordineret. Mens de er forbundet med alvorlige bivirkninger som kræft og knogleskørhed, er de meget effektive og arbejde hurtigt. Andre behandlinger omfatter lysbehandling, som behandler psoriasis med naturlige eller kunstige lys. Det ultraviolette lys dræber T-celler i hudcelle. Dette vil bremse væksten af hudceller og hjælper med skalering og betændelse. Der er også medicin, der omfatter methotrexat, retinoider og azathioprin. Disse stoffer anvendes til at behandle svære tilfælde og anvendes kun kortsigtet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com