Om Teen bander

04/14/2013 by admin

Om Teen bander

Teen bander er et kæmpeproblem, ikke bare i større byer, men i mindre byer og landdistrikterne landsdækkende. En 2009 undersøgelse tælles en anslået 24,500 bander i USA og en million bandemedlemmer. Disse bander føre teenagere til et liv i kriminalitet og vold. Teenagere involveret med bander som regel finder det yderst vanskeligt at komme ud og kan endda mister livet som følge af deres bande aktivitet.

Demografi

En million bande medlemmer over hele landet er cirka 40 procent yngre end 18. Fleste af bandemedlemmer er mandlige---360.000 teen drenge, sammenlignet med 32.000 teen piger. Denne tendens fortsætter blandt fængslede bandemedlemmer, hvoraf kun 15 procent er kvinder. Mere end 90.000 teen hanner er i nogle slags tilbageholdelse center eller et arbejde lejr, og ni ud af 10 af disse drenge er tilknyttet en bande på nogle måde. Hispanics har den højeste procentdel af bandemedlemmer landsdækkende på 47 procent. Afrikanske amerikanere udgør 31 procent af bander og kaukasiere konto for 13 procent.

Byer

Mens landdistrikter og mindre byer ikke er generelt arnesteder af bande aktivitet, opleve mange landdistrikter bande-relaterede aktiviteter. Statistikker har vist, at hver by med en befolkning på mere end 250.000 har oplevet bande aktivitet. Ca. 86 procent af byer i mere end 100.000 mennesker har også rapporteret bande aktivitet.

Grunde teenagere Deltag bander

Selv om bandemedlemmer kommer fra alle finansielle parentes, kommer typisk medlemmer fra lavindkomstfamilier. Cirka 70 procent af bandemedlemmer, der har været fængslet har følelsesmæssige lidelser eller indlæringsvanskeligheder. Nogle bandemedlemmer kommer fra brudte hjem og får ikke den opmærksomhed, de har brug for derhjemme, så de henvende sig til en bande for støtte. Peer-pres kan være en stor bidragyder som godt. Nogle teenagere er tvunget til at deltage; Hvis de ikke, de står over for legemsbeskadigelse eller død.

Forbrydelser

Typer af forbrydelser begået af bande medlemmer spænder fra drab og tyveri og overfald til røveri og indbrud. Mens mord er begået af bandemedlemmer, er stof lovovertrædelser og tyveri typisk mere almindelige. Bander tjene penge ved at sælge narkotika og stjæle noget fra penge og biler til personlige ejendele. Bandemedlem ofte begår voldelige forbrydelser---især i områder hvor rivaliserende bander kommer i kontakt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com