Frisk vs frosne Hvedegræs

04/23/2013 by admin

Hvedegræs er populær for at tilbyde en række påståede sundhedsfordele, og kan købes enten friske eller frosne.

Identifikation

Hvedegræs er en type af græs svarer til Byg, rug eller havre. Det er almindeligt dyrket indendørs, og efter ca 10 dage det kan klippes og pulveriseret i en juice til forbrug.

Fordele

Der er mange påståede sundhedsmæssige fordele af Hvedegræs. Ann Wigmore, forfatter til "The Hvedegræs bog," siger det sænker blodtrykket og øger røde blodlegemer. Det siges at have en række positive virkninger på metaboliske og glandulær processer i kroppen.

Frisk vs frosne

Der er ingen beviser for, at frysning Hvedegræs påvirker dens makeup, egenskaber eller virkninger. Der er en lang række organisationer, sælge og levere frosne Hvedegræs.

Funktion

Hvedegræs er indtages oralt i mængder på ca 2 spsk. Det er generelt truffet som en sundheds-supplement og kan føjes til drinks som smoothies. Frysning kan nedsætte smag af Hvedegræs, men dette er ikke normalt et problem, da Hvedegræs ikke normalt anvendes som et krydderi eller smag ekstraudstyr.

Advarsel

I 1998 produceret det nationale råd mod sundhed svig et resumé på anvendelse og virkninger af Hvedegræs. Deres konklusioner besluttet at Hvedegræs ikke besidder en urimelig mængde af næringsstoffer, og at nogle af de rapporterede fordele kan højst sandsynligt tilskrives en placebo-effekt.

Overvejelser

Hvedegræs har ernæringsmæssige værdi, men bør betragtes som en urtekosttilskud snarere end medicinsk behandling for specifikke lidelser. Indefrysning påvirker ikke den ernæringsmæssige værdi, men den naturlige sundhed organisation Hippokrates Institute fraråder madlavning det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com