Sådan Find GNC butikker

06/08/2014 by admin

Sådan Find GNC butikker

GNC begyndte operationer i 1935 med en enkelt butik i Pittsburgh, Pennsylvania. Virksomhedens navn var dengang, Lackzoom. Entrepreneur.com rapporterer, at den oprindelige butik sælges yoghurt, honning og korn. Når virksomheden udvidet, navnet ændret til generel ernæring Centre. I juni 2010 rapporterede GNC, at det sælger sine produkter til mere end 7,100 steder i hele verden. GNC gemmer funktionen vitaminer, urter, protein kosttilskud, hudplejeprodukter og kosttilskud til sportsfolk.

Instruktioner

Søgning af amerikanske postnummer

• Besøge webstedet GNC og Naviger til afsnittet "Butik Locator" i nederste venstre del af GNC hjemmeside.

• Klik på den boks, der siger "Indtast dit postnummer." Indtast postnummer for området hvor du vil finde en butik, GNC i søgefeltet, og klik på knappen "Søg". Søgningen vil automatisk returnere resultater for postnumre nær den ene, du har angivet.

• Undersøge resultaterne af din søgning. Butikkerne ligger tættest på det postnummer, du har indtastet vil være øverst på listen.

• Klik på "Få kort" for den butik, du ønsker at besøge. En kort markerer placeringen af butikken åbnes i et separat browservindue.

• Skriv din adresse i boksen "B" nedenfor adresse for GNC butikken i afsnittet "Hent kort og rutevejledning" i den øverste venstre del af siden. Hjemmesiden vil automatisk producerer en rute startende fra butikken. Klik på tekstlinket "Reverse retninger" at få retninger fra dit udgangspunkt til butikken.

Postnummer, statslige navn og internationale søgninger

• Besøge webstedet GNC og vælge knappen "Butik Locator" i navigationslinjen øverst på siden. Linket "Butik Locator" vises øverst på hver side på hjemmesiden.

• Skriv amerikansk eller canadisk postnummer i boksen til højre for "Søg af postnummer" eller klik på den nedadgående pil til højre for feltet, der siger "Søg af stat/provins" og vælg en stat ved navn eller klikke inden for omridset af staten på kortet. Du kan søge efter en GNC butik uden for USA og Canada, skal du klikke på den nedadgående pil på den boks, der siger "Søg internationalt" og vælg et land.

• Vælg en butik på listen over resultater.

• Klik på "Få kort" for den placering, du ønsker at besøge. En kort markerer placeringen af butikken åbnes i et separat browservindue. Maps er ikke tilgængelige for alle lokationer.

• Skriv din adresse i boksen "B" nedenfor adresse for GNC butikken i afsnittet "Hent kort og rutevejledning" i den øverste venstre del af siden. Hvis hjemmesiden er i stand til at identificere din placering og placeringen, vil hjemmesiden automatisk producere en rute startende fra butikken. Klik på tekstlinket "Reverse retninger" at få retninger fra din adresse til butikken.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com