Hvordan til at lindre følelsen af overspisning

10/11/2016 by admin

Hvordan til at lindre følelsen af overspisning

Hvis du lider efter den anden hjælpende på middag tidspunkt, er der naturlige måder at hjælpe med at lindre oppustet, tung følelse og styrke din fordøjelse beføjelser. Leder du efter dit fordøjelsessystem sikrer, at du er absorberende vitaminer og mineraler fra dine måltider, afgiftende godt og følelse fantastisk. Afprøve et par forskellige hjem retsmidler, der er blevet støttet af videnskabelige beviser og opdage, hvilke der fungerer godt for dig.

Instruktioner

• Drik en kop ingefær rhizom te efter et måltid. Ingefær te er en traditionel hjem afhjælpe for medvirken mave ubehag, kolik og kvalme. Lesley Braun og Mark Cohen, forfatterne til "Urter & naturlige kosttilskud," ginger indeholder æteriske olier og plant kemikalier ansvarlig for at stimulere øget gastrisk sekreter, fordøjelsesenzymer, galde flow og gut motilitet. Ingefær te hjælper med at reducere mave spasmer, forstoppelse, luft i maven og dårlig fordøjelse efter et måltid. Ud over at gøre en infusion, kan ingefær tages gennem kapsler, tabletter, flydende ekstrakter og sirup.

• Tage mælkebøtte rod ekstrakt eller drikke ristede mælkebøtte rod. Mælkebøtte rod er en traditionel lever tonic og hjælper med at forbedre fordøjelsesproblemer, såsom mave kramper, fordøjelsesbesvær, forstoppelse og nedsat appetit. I en undersøgelse offentliggjort i "The Journal af Pharmacy og farmakologi" i 2001, opdagede forsker Pius P. Maliakal og kolleger mælkebøtte rod te forårsaget betydelige stimulering af leveren afgiftning reaktionsveje og stofskifte. Ved at støtte leveren med mælkebøtte, kan du forbedre fordøjelsen og reducere tyngde og fylde efter et måltid.

• Køb entero-coated pebermynte olie kapsler. Pebermynteolie er et sundhedsfremmende æteriske olie, der er truffet internt til lindring af fordøjelses problemer såsom oppustethed, fordøjelsesbesvær, irritabel tyktarm og flatulens. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Phytomedicine" i 2003, forsker Gerald Holtmann og hans kolleger fundet en kombination af Pebermynteolie og kommen reduceret spænding, tyngde, oppustethed og fordøjelsesproblemer i behandlede deltagere. Pebermynteolie tages i entero-coated kapsler til at være visse olien sikkert når tarmkanalen, hvor det kan blive absorberet.

• Brug lecithin granulat eller kapsler efter indtagelse af et fedtholdigt måltid. Lecithin findes naturligt fra fødekilder som kød, grøntsager, bønner og æg og kommercielt er tilføjet til mange forarbejdede fødevarer. Når det tages sammen med et højt fedtindhold måltid, fungerer lecithin som en emulgator med olier og fedtstoffer og aids med deres fordøjelse og absorption. Tillæg til hjælper fordøjelsen, lecithin reducerer kolesterolindholdet i blodet og kan forbedre en række neurologiske sygdomme. Tage lecithin enten som en kapsel eller blande granulat i et lille glas vand.

• Tilføj krydderier til dine måltider til at forbedre fordøjelsen. Nyttige krydderier omfatter sort peber, gurkemeje, spidskommen, sennep, bukkehorn og chili. I en undersøgelse offentliggjort i "International Journal of Food videnskaber og Nutrition" i 1996, forskere Kalpana Platel og K. Srinivasan opdaget disse krydderier stimuleret fordøjelse og forbedre udskillelsen af fordøjelsesenzymer i kroppen. Især øget disse krydderier fordøjelse enzymet lipase, ansvarlig for at nedbryde fedtstoffer og olier fra vores fødevarer.

Tips & advarsler

  • Spise deres mad langsomt, som det tager op til 20 minutter før hjernen leverer beskeden, du er fuld.
  • Spise vegetarisk to gange om ugen. Vegetarmad er mere let og hurtigt fordøjeligt.
  • Stress, angst og depression kan føre til overspisning. Reducere stress i dit liv, og sikre, at du spiser i en behagelig og afslappet miljø. Tale med en sundhedsperson eller rådgiver om nødvendigt.
  • Undgå kombinerer naturlægemidler med lægemidler, da de kan medføre utilsigtede lægemiddelinteraktioner. Tale med din sundhedspleje professionelle, hvis du tager ordineret medicin.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com