Bivirkninger af EDTA behandling

03/07/2010 by admin

EDTA (ethylendiamintetra syre) kelation terapi er en form for behandling, der involverer et kemisk stof (EDTA) bliver administreret intravenøst for at fjerne toksiner (såsom tungmetaller som kviksølv, cadmium og bly) fra blodbanen. Hvad angår begrebet kelation, er "Chelat," udvundet fra den græske rod "chele," som er betegnelsen for "at klo." Som med enhver form for terapi, der er nogle mulige bivirkninger forbundet med EDTA behandling.

Funktion

Der er flere positive effekter af at have EDTA behandling. Nogle af disse fordele omfatter bakning artherosclerosis, tilbageførsel koldbrand, fjerne unødvendige metaller fra i kroppen, forbedre cerebrovaskulær arteriel okklusion og fremme vision, hukommelse og koncentration.

Bruger

Der er flere forskellige forekomster i hvilke EDTA kelation terapi er nødvendig. Nogle af disse situationer omfatter efterfyldning hukommelse, tilfælde af heavy metal toksicitet, degenerative sygdomme (såsom lupus, leddegigt og sklerodermi) og artherosclerosis (tykkere arterier).

Bivirkninger

Der er flere negative bivirkninger, som nogle gange er kædet sammen med EDTA kelation terapi. Nogle af disse bivirkninger er hypertension (forhøjet blodtryk), chok, store skader nyrerne (renal tubulær nekrose), forbigående feber, kaster op, kvalme, kramper, udmattelse, hovedpine, allergiske reaktioner, undertrykkelse af knoglemarven og hjertearytmi.

Interaktioner

EDTA Chelat Terapi kan forårsage negative lægemiddelinteraktioner med insulin, som er et hormon, der anvendes til behandling af diabetes. EDTA Chelat Terapi kan sænke insulin krav samt øge den virkning som insulin har på enkeltpersoner.

Advarsel

EDTA kelation terapi er ikke til gavn for alle. For eksempel, bør kvinder der er gravide eller ammende undgå EDTA behandling. Også, mennesker lider af enten hyperthyroidisme eller alvorlig nyresvigt bør undgå det, også.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com