Alternativ medicin eller behandling af alkoholisme

12/17/2013 by admin

Dem, der står over for en afhængighed af alkohol har en meget vanskelig kamp at fjerne alkohol fra deres liv. En bred vifte af behandlingsmuligheder er tilgængelige for alkoholikere at hjælpe dem med deres problemer. Alkoholikere, der har prøvet mange forskellige behandlingsmuligheder og mislykkedes kan stadig finde hjælp til et alkohol behandlingsplan, der bruger alternativ medicin tilgange.

Akupunktur

Den østlige praksis akupunktur bruges i behandling af alkoholisme og stofmisbrug at genindføre indre balance og rolig. Østlige medicin lærer, at alkoholisme og stofmisbrug er en reaktion på en indre ild eller uro, at Alkohol eller drug addict forsøg på at dæmpe med brug af alkohol eller narkotika. Akupunktur bruges til at genoprette roen, således at Alkohol ikke længere er nødvendig.Akupunktur behandling for alkoholisme udvider også til at lindre symptomer på tilbagetrækning. I en 1987 undersøgelse af 80 alkoholholdige mænd i Minnesota, blev mændene behandlet med akupunktur, mens en kontrolgruppe blev behandlet med akupunktur i forskellige terapeutiske point. Halvfems-tre procent af gruppen bliver behandlet med alkohol afhængighed akupunktur var i stand til at gennemføre programmet, mens kun 2,5 procent af kontrolgruppen var i stand til at afslutte programmet. Kontrolgruppen havde også oftere tilbagefald end de behandlede gruppe i en seks-måneders opfølgning på undersøgelsen.

Kosttilskud

Kosttilskud er en vigtig del af alkohol tilbagetrækning behandling. Der er medicinske lidelser, der er sammenfaldende med alkoholisme, der er relateret til fejlernæring og nedsat absorption af næringsstoffer på grund af dårlig kost eller ændringer i fordøjelsessystemet fra overdreven alkoholforbrug.Mineraler er ofte mangelfuld i alkoholikere og tilskud af magnesium kan forbedre oplevelsen af abstinenssymptomer. Næringsstoffer som thiamin og folinsyre er også mangelfuld i mange alkoholikere og bør suppleres under alkohol tilbagetrækning, så godt.En multivitamin, der også indeholder folinsyre bør gives under alkohol tilbagetrækning at hjælpe mindske symptomer på tilbagetrækning og forebygge medicinske tilstande som følge af underernæring.

Urter

Calamus er en urt, der bruges til at hjælpe alkoholikere modstå trangen til alkohol. Det er brugt som en te til behandling af alkoholisme og kan også bidrage til at øge appetitten i alkoholikere.Kudzu virker også til at reducere cravings for alkohol når det bruges som en te. Kudzu ekstrakt leveres også i en kapsel form og en eller to kapsler skal tages to gange dagligt i behandling af alkoholisme.Passion Flower tilføjes en urte regime for alkoholisme vil reducere angst, søvnløshed og paranoia, der er symptomer på alkohol tilbagetrækning og afhængighed. Passionsblomst kommer i kapsel eller tinktur.Quassia hjælper den alkoholiske overvinde et tab af appetit. Det bør tages koldt og det er fundet som en tinktur eller urten kan lægges i blød i koldt vand, anstrengt og forbruges i en-ounce doser tre gange om dagen.Disse urter er en del af en samlet regime til at lette abstinenssymptomer, der opstår, når stoppe alkoholforbrug. Lægeligt personale bør overvåge alkohol afgiftning i alle tilfælde. Nogle alkoholikere vil kræve indlæggelse, mens andre kan blive behandlet på en ambulant. Diskutere alle de naturlægemidler, du bruger med lægen mens du bliver behandlet for dysthymi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com