Krav til Medicaid til voksne

11/22/2013 by admin

Krav til Medicaid til voksne

Medicaid hjælper fattige amerikanere opnå sundhedspleje, men det ingen måde giver på sundhed dækning for alle voksne. Voksen ansøgere skal opfylde visse krav, indkomst og aktiver. Krav til Medicaid varierer afhængig af individuelle forhold. Voksne, der har afhængige børn, handicappede eller har ældre pårørende finder det lettere at kvalificere end andre voksne.

SSI

Hvem kvalificerer sig til programmet supplerende sikkerhed indkomst (SSI) er berettiget til Medicaid. Præmissen for denne dækning er, at mennesker, der er berettiget til SSI er omfattet af føderale regering retningslinjer, og stater er ikke tilladt at have strengere regler end den føderale regering.

Lægeligt trængende

Nogle stater tilbyde den lægeligt trængende program, der udvider Medicaid støtteberettigelse til personer, hvis indkomst overstiger grænsen på støtteberettigelse indkomst for at modtage Medicaid. De er i stand til at bruge metoden "bruger-down", som bruger lægelige eller udbedrende pleje udgifter som middel til at nå niveauet Medicaid indkomst støtteberettigelse. Nogle stater tillader også voksne mulighed for at opnå støtteberettigelse gennem programmet trængende ved at betale de statslige månedlige præmier. Den månedlige præmie er indkomst minus ubetalte udgifter til lægebehandling. Stater, der ikke følger denne type program er defineret som "indkomst cap stater." Indkomst cap stater omfatter Alabama, Colorado, Delaware, South Carolina, Idaho, New Mexico, Wyoming og Mississippi.

Brystkræft og livmoderhalskræft sygdom

Under bryst- og livmoderhalskræft forebyggelse af kræft og behandling Act, som blev undertegnet til lov 24. oktober 2000, har mulighed for at tilbyde lægehjælp for lav indkomst og uforsikrede kvinder. Dette program er for kvinder diagnosticeret eller screenes på et Center for Disease Control (CDC) bryst- og livmoderhalskræft kræft tidlig afsløring Program og kræver behandling på grund af præ kræft betingelser, brystkræft eller livmoderhalskræft. CDC program er tilgængelig i alle 50 stater.

Ægtefælles indkomst

Din ægtefælles indkomst og ressourcer er beregnet til Medicaid støtteberettigelse for en syg ægtefælle. Niveauet i bestemmelse afhænger af om patienten er i hjemmet eller i en institution. Staterne varierer, hvordan de anvender denne bestemmelse.

Personlige ejendele indkomst grænser

Medicaid placerer en $2.000 limit ressourcer grænse for individuelle ansøgere og højst $3.000 pr par. Ansøgeren hjem og automobilklubber værdi, op til $4.500 eller den aktuelle markedsværdi af automobile, er udelukket fra dette aktiv ligning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com