Hvordan at være energisk All tid

05/12/2010 by admin

Hvordan at være energisk All tid

Hvis du befinder dig i ærefrygt for mennesker, der viser tilsyneladende uendelige mængder af energi - uanset hvor lidt hvile de få--der er flere ting kan du gøre i dit eget liv til at emulere at vitalitet. Mange mennesker finder de konsekvent mangler energi og altid føle sig træt og træg. Hvis du er en af dem, tage skridt til at blive en energisk person og gøre brug af dit fulde potentiale.

Instruktioner

• Den første regel for at genvinde din energi er til at styre din stress. Hvis du er plaget af følelser, der skyldes stress, vil du sandsynligvis finde, at du er zapped af energi. Kort sagt, spise følelser forårsaget af stress energi, selv når du ikke er fysisk aktive. Du kan styre din stress, overveje taler ting med en nær ven eller måske høre en psykoterapeut. Opsøge afspændingsteknikker såsom tai chi, yoga, meditation eller selvhypnose--som alle kan hjælpe dig med at håndtere din daglige understreger.

• Lur når det er muligt. Så travlt, som du kan være hver dag, der er altid tid til at snige sig i et par minutter af shut-eye. Hvis dit barn er væk på klaver lektioner og du har huset helt for sig selv, drage fordel af den dyrebare situationen og tage en kort lur at genoplive din energi niveauer. Nationale handlingsplaner skal være højst 30 minutter; længere og du kan opleve problemer med at falde i søvn normalt den nat, som vil kaste din hele søvn tidsplan.

• Overvej hvad du spiser og drikker. Fødevarer, der har for meget sukker kan føre til glucose udsving, som derefter årsag faldt energi niveauer. Mennesker lider ofte af lav energi på grund af manglende protein. For en hurtig og effektiv energi ryk, Spis et par håndfulde nødder som mandler, når du føler dig doven. Endelig, prøv at erstatte din kaffe eller sodavand med vand-- eller i det mindste begrænse dit indtag af koffeinholdige drikkevarer. Disse drikkevarer kan midlertidigt øge dit energi af opløftende stress hormonniveauer, men overdrevne mængder kan forlade dig følelsen udbrændt og udmattet.

• Indgå i afslappet drilleri. En måde at føle sig energisk er at deltage i stress-fri, munter samtale med andre mennesker. Hvis du er på arbejde og føler ved at nikke off enhver anden, hoved til loungen og forynge din udmattet hjernen med let emner såsom celebrity mode, foretrukne restauranter eller cliffhanger episode af dine foretrukne tv-show.

• Arbejde ud. En meget effektiv måde at blive en energisk person er at få motion på en regelmæssig basis. Arbejder sikrer sov om natten, og det cirkulerer ilt, idet større mængder af energi til at brænde cellerne. Det udløser også kroppen til at udlede de hormoner noradrenalin og epinephrin, som begge kan forlade dig følelsen udhvilet og fuld af energi.

• Planlægge din tid i en praktisk og realistisk måde. Prøv at få en dag med afslapning om ugen. Overbooking selv kan blive en uendelig kamp, der sætter dig i en cyklus af udmattelse og lavenergi. Så spændende som det kan være at have en aktiv karriere, familie og sociale liv, det er også vigtigt for din trivsel at afsætte nogle "alene tid" til at dekomprimere, slappe af og være alene med dine tanker. At være alt for travlt kan mindske din produktivitet og tage en seriøs vejafgift på dit mentale helbred.

Tips & advarsler

  • En let- og hurtig - måde at føle sig energisk gå til badeværelset og sprøjt lidt koldt vand på dit ansigt. Vand virker vidundere til at øge energi-niveauer. Hvis du kan, tager et hurtigt brusebad til at stimulere dine metabolisme, dit kredsløbssygdomme og din samlede energi.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com