Behandlinger for kræft i bugspytkirtlen

05/14/2010 by admin

Bugspytkirtlen er et organ placeret i regionen af maven bag den nederste del af maven, hvilket producerer enzymer og hormoner er ansvarlige for at hjælpe i fordøjelsen og sukker metabolismen. Kræft i bugspytkirtlen er en sygdom i dette organ, der normalt hurtigt vil sprede sig, og da det er svært at opdage i sin vorden er det vanskeligt at overvinde. Behandlinger for kræft i bugspytkirtlen afhænger hvad Stadium sygdommen opdages på og andre behandling faktorer, herunder hvor gammel patient er og hvilken tilgang er at foretrække. I fremskredne stadier prognosen for recovery fra bugspytkirtelkræft ligegyldigt hvad behandling er imidlertid næsten altid meget dårlig.

Behandling fokus

Hvis det er muligt, fokus på kræft i bugspytkirtlen behandling vil være at udrydde hele kræft, men denne tilgang er normalt ikke en mulighed da sygdommen er sjældent fanget tidligt nok til at gøre det praktiske. Det næste valg, er at forsøge at holde kræft i bugspytkirtlen fra vokser i størrelse og breder sig til andre dele af kroppen. Hvis dette ikke lykkes så formål i bugspytkirtlen kræftbehandling at give lindring til symptomerne og holde enkelt så behageligt som muligt.

Operationer

De fleste tilfælde af kræft i bugspytkirtlen er ikke betjenes men hvis sygdommen er diagnosticeret hurtigt derefter kirurgi kan fjerne tumorer. Tumorer i hovedet af bugspytkirtlen kan tages af det, der kaldes Whipple procedure. Lederen af bugspytkirtlen, dele af tyndtarmen, hele galdeblæren og et stykke af galdegang er alle bortopereret under denne handling med mulighed for, at en del af mavesækken også vil blive fjernet. Whipple procedure er en kræft i bugspytkirtlen behandling, der kan føre til infektioner og blødning, og indtil bugspytkirtlen kan gendanne der kan være midlertidige diabetes, samt. Sådan en operation rekreationshjem tid er lang, varede i mange uger. Når enden af bugspytkirtlen er fjernet for at tegne kræfttumorer, så operationen er kendt som en pancreatectomy. Milten kan også komme og risikoen for blødning og infektion er meget reelle.

Strålebehandling

Kræft i bugspytkirtlen kan blive angrebet med strålebehandling som højenergi stråling bjælker er fokuseret på kræftceller til at dræbe dem. Det sker ofte i forbindelse med enhver kirurgi til at fjerne kræft i bugspytkirtlen og det kan enten være udført med en ekstern stråling maskine eller implanteres i kroppen nær regionen kræft til effektivt at behandle problemet. Strålebehandling for kræft i bugspytkirtlen forekommer normalt fem dage om ugen over en span af seks uger med behandlingerne kun et par minutter i varighed hver gang. Diarré, træthed, hudirritation og kvalme er almindelige bivirkninger fra strålebehandlinger.

Kemoterapi

En anden behandling har til formål at dræbe kræftceller i bugspytkirtlen er kemoterapi. Denne form for behandling bruger kraftfulde narkotika og bruges ofte sammen med strålebehandling i tilfælde, kræft i bugspytkirtlen. En sådan kemo narkotika er Gemcitabin, som er en infusion stof, der er tages intravenøst over tid. Denne særlige kemoterapi agent virker på kræftceller, men kommer med bivirkninger som kvalme og træthed. Fluorouracil og Capecitabine er andre bugspytkirtelkræft kemoterapi medicin, der har vist sig noget effektivt.

Andre mulige behandlinger

Målrettet medicinsk behandling er en specialiseret behandling formular, der bruger medicin såsom Tarceva og Erlotinib for at forstyrre produktion af kræftceller. Tarceva, for eksempel, kan blokere det kemiske stof i kroppen, der fortæller kræftceller til at reproducere. Disse stoffer kan bruges sammen med kemoterapi narkotika til slaget bugspytkirtelkræft. Kliniske forsøg er altid i gang med håb om at producere medicin, der kan bekæmpe kræft. Patienter med en dårlig prognose kan undertiden blive accepteret i sådanne forsøg, hvor eksperimentelle lægemidler anvendes. Pancreas cancer vacciner er undersøgt i en sådan retssag hen til ligefrem skabe immunsystemet hos en person med cancer støtte i stoppe fremrykningen af sygdommen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com